Πολλοί Δίδυμοι είναι πνευματώδεις και κοινωνικοί. Όπως πολλοί από εμάς, οι Δίδυμοι είναι οι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος – μπορεί να είναι σοβαροί και να αλλάξουν διάθεση απότομα. Είναι επικοινωνιακοί και έτοιμοι για διασκέδαση αλλά και για σκληρή δουλειά όταν πρέπει να γίνει.

 

1. Έχουν έντονα συναισθήματα
Κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει τόσο έντονα συναισθήματα όσο οι Δίδυμοι. Ό,τι κι αν κάνουν το κάνουν με πάθος ή δεν το κάνουν καθόλου.

 

2. Μπορεί να γίνουν αυτοκαταστροφικοί
Από την οπτική των άλλων, μπορεί να φανεί ότι βλάπτουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, αλλά οι Δίδυμοι ξέρουν ότι χρειάζεται να καταρρεύσεις για να ξαναχτίσεις τον εαυτό σου και να είσαι πιο δυνατός από πριν.

 

3. Μπορεί να είναι υπερευαίσθητοι
Οι Δίδυμοι έχουν έντονη διαίσθηση και είναι από τη φύση τους κατανοητικοί, γι’αυτό έχουν την τάση να ρουφάνε την ενέργεια των άλλων και να αντηχούν την ύπαρξη τουςσε αυτούς, πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζουν τα δικά τους συναισθηματικά προβλήματα.
Γι’αυτό οι Δίδυμοι μπορεί να γίνουν πολύ ευαίσθητοι και είναι απαραίτητο να υποστηρίζει κανείς έναν Δίδυμο όπως εκείνος το χρειάζεται. Πείτε του ότι “Όλα θα πάνε καλά” και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και μπορεί να κάνετε θαύματα στην συναισθηματική του κατάσταση.

4. Είναι εσωστρεφείς

Σαν εξωστρεφείς εσωστρεφείς, οι Δίδυμοι λατρεύουν να είναι στο κέντρο της προσοχής όταν έχουν πολλή ενέργεια, ωστόσο γίνονται αντικοινωνικοί όταν αυτή η ενέργεια εξαντλείται ή χάνεται.
Έχουν φυσικό ταλέντο στο “small talk” και ξέρουν πώς να γίνουν γοητευτικοί χωρίς να αφήσουν τους άλλους να δουν τον αληθινό τους εαυτό.

5. Τους αρέσουν τα παραμύθια
Οι Δίδυμοι από την φύση τους είναι μάγοι και τους αρέσει να κοιτάζουν πέρα από την επιφάνεια. Οι ιστορίες αγάπης όπως το “Ημερολόγιο και τα παραμύθια όπως η “Σταχτοπούτα” ξυπνούν την εσωτερική τους γνώση ότι τα θαύματα υπάρχουν στ’αλήθεια. Οι Δίδυμοι λατρεύουν να αναζητούν το κρυμμένο νόημα πίσω από την επιφάνεια και ψάχνουν μέχρι να βρουν κάτι.

 

6. Είναι πεισματάρηδες

Η ένταση και η επιμονή των Διδύμων μπορεί να τους κάνει κλειστόμυαλους. Αν έχουν αποφασίσει κάτι, είναι δύσκολο να δουν κάτι άλλο εκτός από αυτό στο οποίο έχουν επικεντρωθεί.
Όταν δέχεται προσβολές ένας Δίδυμος, πεισμώνει πολύ. Χρειάζεται τον σύντροφο του για να τον ηρεμήσει και να τον συνεφέρει.

7. Είναι ανεξάρτητοι
Ένας Δίδυμος θα σας δείξει ξεκάθαρα ότι δεν σας χρειάζεται, χωρίς να πει κουβέντα. Οι Δίδυμοι είναι δυνατοί, αποφασιστικοί και αυτάρκεις. Το σκληρό εξωτερικό τους τους επιτρέπει να τα βγάζουν πέρα μια χαρά με τα ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά αυτό που χρειάζονται πραγματικά είναι κάποιον που να τους ταιριάζει. Οι Δίδυμοι μπαίνουν σε πολλές σχέσεις και αναλαμβάνουν τον ρόλο του αρχηγού, αλλά παρ’όλο που το κάνουν με ευκολία, σε μια μακροχρόνια σχέση ψάχνουν κάποιον που να μπορούν να εμπιστεύονται αρκετά για να τους καθοδηγεί.

Χρειάζεται χρόνος για να κερδίσει κανείς την εμπιστοσύνη και το σεβασμό ενός Διδύμου και αυτό γιατί βλέπουν μέσα σας – μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό.

 

πηγη