Άβυσσος, όχι μόνο η ψυχή της γυναίκας, αλλά και του άντρα. Κάθε εποχή έχει τα δικά της “ζητήματα” ως προς τις σχέσεις των δυο φύλων, όμως μερικά βασικά θέματα παραμένουν τα ίδια. Ιδού τα βασικά σημεία ενδιαφέροντος που πρέπει πάντα να προσέχεις -για να έχεις!!!

1. Έπαινος και έγκριση

Όποιος δεν έχει αντιληφθεί ότι και οι άντρες έχουν τις ανασφάλειές του, απατάται πλάνην οικτρά! Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται τα “αρσενικά” μας χρειάζονται διαρκή επιβεβαίωση και θαυμασμό τόσο ως προς τα επαγγελματικά όσο και προς τα προσωπικά… Θαύμασέ τον για τα κατορθώματά του στη δουλειά, καμάρωσε με το παραπάνω τις επιτυχίες του -ειδικά μπροστά σε άλλους-, επαίνεσέ τον για τις ικανότητές του στο κρεβάτι, πες του πόσο όμορφος είναι!!!! Πές του ποια σημεία του σώματός του σου αρέσουν περισσότερο, πες του πώς σε κάνει να νιώθεις! Θα τα πάρεις πίσω όλα διπλά και τριπλά!

2. Σεβασμός

Οι άντρες λογίζουν τον σεβασμό ως αγάπη και αυτό είναι γεγονός. Αν νιώσει ότι για κάποιον λόγο αποδοκιμάζεις τον ίδιο, την καριέρα του ή όλα όσα εκείνος αγαπά θα έχει μεγάλη δυσκολία να σε εμπιστευετεί ή να σε αγαπήσει.

3. Θέλει την αίσθηση της ιδιαίτερης σ∈ξουαλικής σύνδεσης

Είναι γνωστό ότι οι και τα δυο φύλα εκφράζονται και συνδέονται μέσω του σ∈ξ και της επικοινωνίας όμως ειδικότερα, οι γυναίκες συνδέονται καλύτερα μέσω επικοινωνίας και οι άντρες μέσω του σ∈ξ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ένας άντρας χρειάζεται καθημερινό σ∈ξ για να επιβεβαιώσει ότι τον αγαπάς αλλά κατι σχετικό θα ήταν ευπρόσδεκτο.

Πολλές φορές  μπορεί να ξεκινήσει ο ίδιος τις… διαδικασίες μονο και μόνο για να σιγουρέψει ότι σας ξυπνά ακόμη τα… ένστικτα. Αν αυτό γίνει έστω και με ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα ή ένα υπονοούμενο ενδέχεται να μη χρειαστεί και η όποια συνέχεια -όχι φυσικά ότι θα τον “χαλάσει”, ή εσένα, εδώ που τα λέμε!

4. Συναισθηματική οικειότητα

Απο πολύ μικρή ηλικία ο άντρες διδάσκονται να αποφεύγουν να δείχνουν αδυναμία με όποιο κόστος. Και η έννοια “αδυναμία” είναι πολύ ευρεία! Έτσι, η σύντροφος είναι για έναν άντρα το “μαξιλαράκι” ασφαλείας για τις δύσκολες στιγμές. Όπως εκείνη πρέπει σιγά σιγά να “ανοιχτεί” σ∈ξουαλικά, έτσι εκείνος πρέπει -και θέλει και οφείλει- να “ανοιχτεί” συναισθηματικά. Δώσε του αυτή τη δυνατότητα όσο πιο διακριτικά γίνεται και θα κερδίσεις. Αλλιώς θα χάσετε και οι δυο. Και είναι κρίμα.

πηγή