Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και ήδη έχουμε μάθει ποιες τσάντες και ποια αξεσουάρ λανσάρουν οι σχεδιαστές περισσότερο και αναμένεται να φορεθούν πολύ τους επόμενους μήνες.

 

1. Snakeskin messenger bag: Πρόκειται για το πιο βολικό είδος τσάντας για τις εξόδους σου, για βόλτες αλλά και για τη δουλειά και πολλοί designers σχεδίασαν κομμάτια σε snakeskin prints που θα λατρέψεις.

 

2. Super oversized bag: Αν η παραπάνω τσάντα δεν αρκεί για να βάλεις τα πράγματά σου τότε ίσως χρειαστείς μια extra oversized bag που σίγουρα θα χωρέσει τα πάντα.

3. Bold animal prints: Την ερχόμενη άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι θα φορεθούν πολύ τα animal prints σε έντονες αποχρώσεις.

4. Extra mini bags: Η Carolina Herrera αλλά και άλλοι σχεδιαστές λάνσαραν mini bags που αποτελούν ιδανική λύση για όλες εσάς που δεν θέλετε να κρατάτε πολλά πράγματα όταν βγαίνετε.

 

  5 υπέροχοι τρόποι για να φορέσετε το μαύρο φέτος το καλοκαίρι

5. Τσαντάκια μέσης: Τα τσαντάκια μέσης αναβαθμίζονται, φοριούνται χιαστή στο στήθος και, σύμφωνα με το brand Ulla Johnson, έχουν πλεκτές λεπτομέρειες.

6. Double bag: Αρκετοί designers μας παρουσίασαν τσάντες φορεμένες 2-3 μαζί και μας προτείνουν να ακολουθήσουμε αυτή την τάση κι εμείς.

7. Τσάντες με κρόσσια και πούπουλα: Τα κρόσσια, τα πούπουλα και τα φτερά είναι λεπτομέρειες που είδαμε και σε πολλά ρούχα. Κάποιοι σχεδιαστές τα πρόσθεσαν και στις τσάντες τους και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

 

 

 

 

 

Πηγή