Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε την πιστεύουμε είτε όχι, μας δίνει έμπνευση να κάνουμε ξεχωριστά πράγματα – να βγούμε λίγο από τη ρουτίνα μας που τόσο έχουμε ανάγκη αυτό το διάστημα– ακόμη και στη περιποίηση των άκρων μας. Μπορείτε λοιπόν να τιμήσετε την ημέρα του ∈ρωτα ακόμη και με το πιο fun nail art όπως μικρές καρδιές που δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητες και θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Advertisements

Την συγκεκριμένη ημέρα είθισται να την περνάμε μόνο με τον αγαπημένο μας, μιας και είναι η γιορτή της αγάπης αλλά ακόμη και αν δεν την γιορτάσατε είναι μία καλή ευκαιρία να δημιουργήσετε ευφάνταστα σχέδια.

Επιλέξτε νύχια στα χρώματα του ∈ρωτα, όπως το κόκκινο και το ροζ, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και βερνίκια νυχιών σε άλλες αποχρώσεις. Δημιουργήστε εντυπωσιακά ρομαντικά μανικιούρ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ακόμη και μόνες σας.

Αν ψάχνετε τα ιδανικά νύχια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που αποπνέουν ∈ρωτισμό και ρομαντισμό αλλά έχουν και ένα fun χαρακτήρα, τότε τα σχέδια μανικιούρ που ακολουθούν, είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.

  14 υπέροχες ιδέες για μανικιούρ με πολυχρωμίες από το Όλα για την Γυναίκα

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements