Οτιδήποτε δεν σας αρέσει μέσα στο σπίτι σας μπορεί να διορθωθεί με μερικές έξυπνες και απλές λύσεις. Σήμερα θα σας δείξουμε μερικούς έξυπνους τρόπους για να κρύψετε τον πίνακα του ρεύματος.

Πίνακας με σημειώσεις Ένας εύκολος τρόπος για να καλείψετε τον πίνακα του ρεύματος είναι να βάλετε έναν πίνακα πάνω στον οποίο μπορείτε να κολλήσετε λάστιχα ώστε να στερεώσετε διάφορες σημειώσεις ή λογαριασμούς.

Εκμεταλλευτείτε τη επιφάνεια που καλύπτει ο πίνακας για να βάλετε ένα χρήσιμο αντικείμενο για εσάς.

Πίνακας ζωγραφικής Η πιο εύκολη λύση είναι να τοποθετήσετε μπροστά από τον πίνακα του ρεύματος ένα κάδρο. Έτσι θα κρύψετε τον αντιαισθητικό πίνακα και ταυτόχρονα θα ομορφύνετε τον χώρο σας.

Διάβασε περισσότερα μυστικά και tips που κάθε Νοικοκυρά πρέπει να ξέρει

Προσωπικό έργο τέχνης Αν το χέρι σας πιάνει και είστε ταλέντο στη ζωγραφική φτιάξτε έναν δικό σας πίνακα και βάλτε τον με τέτοιο τρόπο στον τοίχο ώστε να ανοιγοκλείνει όποτε το επιθυμείτε.

Φτιάξτε ένα δικό σας έργο και βάλτε το μπροστά από τον πίνακα του ρεύματος.

Μαυροπίνακας Φτιάξτε ένα λεπτό ντουλαπάκι που στο εξωτερικό του πορτάκι θα είναι βαμμένο με μπογιά μαυροπίνακα. Έτσι θα μπορείτε εκεί να γράφετε όλα όσα δεν θέλετε να ξεχάσετε ενώ στο ντουλαπάκι μπορείτε να αποθηκεύετε μικροπράγματα που δε θέλετε να χάσετε αλλά και να κρύβετε τον «άσχημο» πίνακα του ρεύματος.

Βάλτε ένα ντουλαπάκι με μαυροπίνακα για να γράφετε εκεί τις σημειώσεις σας.

Gallery τοίχου Αν ο ένας πίνακας δεν σας αρκεί, τότε μπορείτε να φτιάξετε μια gallery τοίχου τοποθετώντας μπροστά από τον πίνακα του ρεύματος έναν όμορφο πίνακα ζωγραφικής και προσθέτοντας γύρω από αυτόν και άλλους πίνακες… για ξεκάρφωμα.

Διάβασε περισσότερα μυστικά και tips που κάθε Νοικοκυρά πρέπει να ξέρει

Μια gallery τοίχου είναι επίσης μια ωραία ιδέα.

Κλειδοθήκη Στερεώστε μια κλειδοθήκη μπροστά από τον πίνακα του ρεύματος. Με αυτόν τον τρόπο το trick που χρησιμοποιείτε για να καλύψετε τον πίνακα είναι ταυτόχρονα και άκρως λειτουργικό.

Άλλη μια ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε μια κλειδοθήκη μπροστά ακριβώς από τον πίνακα του ρεύματος.

Φτιάξτε μια όμορφη κατασκευή Στην εικόνα παρακάτω μπορείτε να δείτε μια πολύ όμορφη κατασκευή που όχι μόνο κρύβει τον πίνακα του ρεύματος αλλά προσθέτει και στιλ στον χώρο σας.

Διάβασε περισσότερα μυστικά και tips που κάθε Νοικοκυρά πρέπει να ξέρει

Αυτή η κατασκευή είναι όντως πολύ όμορφη.

Πηγή