Μπορεί ένα μικρό μπάνιο να έχει αρκετά προβλήματα όπως είναι η έλλειψη αποθηκευτικών χώρων αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι όμορφο και πολύ ιδιαίτερο.

Advertisements

Δείτε παρακάτω τις πιο όμορφες ιδέες για να ανανεώσετε το μικρό σας μπάνιο ή απλά για να το ομορφύνετε και να του δώσετε τον χαρακτήρα που του λείπει.

Κι άλλος αποθηκευτικός χώρος Αν το μπάνιο σας δεν έχει καθόλου χώρους αποθήκευσης μπορείτε να προσθέσετε εσείς έναν παίρνοντας μια όμορφη ραφιέρα μπάνιου. Διακοσμήστε την με το προσωπικό σας γούστο και βάλτε της και λίγο πράσινο για να νιώθετε ότι βρίσκεστε πιο κοντά στη φύση.

Advertisements

Βάλτε χρώμα Ένα σκούρο χρώμα σε κάποιον από τους τοίχους του μπάνιου σίγουρα θα ανανεώσει τον χώρο. Σε ένα κομμάτι του τοίχου σας βάλτε μια gallery από καδράκια και δείτε τον χώρο σας να αποκτάει αμέσως χαρακτήρα.

Βάλτε τον νιπτήρα αλλού Συνήθως οι περισσότεροι νιπτήρες -στα πιο μοντέρνα σπίτια- είναι ακουμπισμένοι πάνω σε κάποιον πάγκο. Βάλτε τον νιπτήρα σας να κρέμεται στον αέρα και αφήστε τον πάγκο σας στη θέση του. Έτσι θα μπορείτε να αποθηκεύετε σε αυτόν διάφορα απαραίτητα αντικείμενα.

Ράφι στον τοίχο Αν το σπίτι που μένετε είναι δικό σας τότε είναι εφικτό αυτό που σας προτείνουμε. Απλά φτιάξτε ένα ράφι μέσα στον τοίχο της ντουζιέρας έτσι ώστε να ακουμπάτε σε αυτόν τα απαραίτητα. Διαφορετικά και πάλι μπορείτε να βάλετε μικρά ραφάκια σε κάποιον τοίχο της ντουζιέρας.

Advertisements

Λευκό παντού Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να επιλέξετε το λευκό για τα πάντα στο μπάνιο σας -τοίχοι, πλακάκια, νιπτήρα κλπ- και να δημιουργήσετε αντίθεση με κάποιον ξύλινο καθρέφτη ή κάποια άλλη χρωματική λεπτομέρεια.

Μαύρο παντού Μια επίσης ωραία ιδέα αν δεν έχετε χώρο για δύο νιπτήρες είναι να βάλετε δύο μπαταρίες σε έναν νιπτήρα για εσάς και τον αγαπημένο σας. Επίσης ο συνδυασμός του μαύρου και του κόκκινου είναι φανταστικός.

Advertisements

Πλακάκια παντού Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια πλακάκια να βάλετε στο μπάνιο σας τότε μπορείτε να βάλετε δύο είδη πλακιδίων. Χωρίστε με αυτόν τον τρόπο τον χώρο του ντους από τον χώρο της τουαλέτας.

Πηγή

Advertisements