Ονειρεύεσαι μια όμορφη και υγιή σχέση που δεν θα σου δημιουργεί προβλήματα και θα σε κάνει να νιώθεις πολύ ευτυχισμένη; Σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όλα τα παραπάνω!

Advertisements

 

#1. Μην δημιουργείς καταστάσεις που σε κάνουν εσένα να νιώθεις ότι περπατάς σε αναμμένα κάρβουνα προκειμένου να κάνεις τον αγαπημένο σου να νιώσει όμορφα.

#2. Μπορείς να καταλάβεις τι νιώθει ο αγαπημένος σου για σένα από τις αντιδράσεις του κάθε φορά που τσακώνεστε. Αν είναι βίαιος, κακός, και λέει λόγια που σε στεναχωρούν και σε θίγουν τότε δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα.

#3. Καταπολέμησε τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σχέση σου με τον σωστό χειρισμό, αλλά μην πολεμάς τον δικό σου άνθρωπο.

Advertisements

#4. Αν νιώθεις μοναξιά μέσα στη σχέση σου τότε ίσως είναι καλύτερα να βρεις κάποια άλλη σχέση. Είναι χειρότερο να νιώθεις μόνο όταν είσαι σε σχέση από όταν είσαι όντως μόνος σου.

 

#5. Μην αποφεύγεις για μεγάλο διάστημα το σ∈ξ. Το σ∈ξ πρέπει να υπάρχει σε εβδομαδιαία βάση για να διατηρηθεί μια μακροχρόνια σχέση.

#6. Φέρσου στον αγαπημένο σου όπως θα ήθελες να σου φερθεί και αυτός. Μπες στη θέση σου και προσπάθησε να είσαι πάντα καλή και τρυφερή μαζί του.

 

Advertisements

πηγή

 

Advertisements