Ονειρεύεσαι μια όμορφη και υγιή σχέση που δεν θα σου δημιουργεί προβλήματα και θα σε κάνει να νιώθεις πολύ ευτυχισμένη; Σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όλα τα παραπάνω!

#1. Μην δημιουργείς καταστάσεις που σε κάνουν εσένα να νιώθεις ότι περπατάς σε αναμμένα κάρβουνα προκειμένου να κάνεις τον αγαπημένο σου να νιώσει όμορφα.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

#2. Μπορείς να καταλάβεις τι νιώθει ο αγαπημένος σου για σένα από τις αντιδράσεις του κάθε φορά που τσακώνεστε. Αν είναι βίαιος, κακός, και λέει λόγια που σε στεναχωρούν και σε θίγουν τότε δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα.

#3. Καταπολέμησε τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σχέση σου με τον σωστό χειρισμό, αλλά μην πολεμάς τον δικό σου άνθρωπο.

#4. Αν νιώθεις μοναξιά μέσα στη σχέση σου τότε ίσως είναι καλύτερα να βρεις κάποια άλλη σχέση. Είναι χειρότερο να νιώθεις μόνο όταν είσαι σε σχέση από όταν είσαι όντως μόνος σου.

  Σχέσεις εξάρτησης: Γιατί δεν μπορείς να χωρίσεις από τον σύντροφό σου

#5. Μην αποφεύγεις για μεγάλο διάστημα το σ∈ξ. Το σ∈ξ πρέπει να υπάρχει σε εβδομαδιαία βάση για να διατηρηθεί μια μακροχρόνια σχέση.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

#6. Φέρσου στον αγαπημένο σου όπως θα ήθελες να σου φερθεί και αυτός. Μπες στη θέση σου και προσπάθησε να είσαι πάντα καλή και τρυφερή μαζί του.

πηγή