Οι σχέσεις δεν είναι εύκολο πράγμα και πολλές φορές, παρότι αγαπιέσαι με τον άλλον και έχετε καλλιεργήσει μια υγιή επικοινωνία, κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τον καθημερινό έλεγχο και βαλτώνετε κι οι δυο.

Αν, λοιπόν, θες να βελτιώσεις τη σχέση σου και να ανανεωθείτε λίγο, τότε ρίξε μια ματιά στα παρακάτω tips και σκέψου να εφαρμόσεις κάποιο από αυτά ή και όλα.

Ιδού:

1. Περάστε λίγο χρόνο χωριστά

Αν έχετε φτάσει σε ένα σημείο που νιώθετε ουσιαστικά πως έχετε «κολλήσει» κάπου, αλλά δε θέλετε να σταματήσετε να είστε μαζί, τότε πάρτε λίγο χρόνο ο καθένας με τον εαυτό του. Έτσι, και θα λείψει ο ένας στον άλλον και θα σκεφτείτε τι θέλετε χώρια.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

2. Βγείτε ραντεβού

Βγείτε ένα ραντεβού είτε είναι καφές είτε ποτό, όπως κάνατε παλιά. Remember;

3. Θυμήσου όλα αυτά που σε έκαναν να τον/την αγαπήσεις

Καμιά φορά η ρουτίνα έρχεται να τα γκρεμίσει όλα. Το ότι περνάτε πολύ χρόνο μαζί καθημερινά, δε σημαίνει ότι πρέπει να πάψετε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας ο ένας για τον άλλον. Μίλα για όλα αυτά που σε γοητεύουν πάνω του και σε έκαναν να τον/την αγαπήσεις.

4. Να ρωτάς πως ήταν η μέρα του και γενικά να δείχνεις ενδιαφέρον

Είναι σημαντικό να βλέπει πως τον σκέφτεσαι και όχι με το που τον βλέπεις να μιλάς ΜΟΝΟ για σένα. Σίγουρα θα μιλάς και για σένα, αλλά μη ξεχνάς να κάνεις κι ερωτήσεις που αφορούν τον άλλον.

5. Βρες τι είναι αυτό που σε πειράζει πραγματικά και άσε στην άκρη τη γκρίνια

Όλοι γκρινιάζουμε μια στο τόσο, ναι! Άλλα όχι και συνέχεια. Δες ποια είναι η αιτία του προβλήματος και φρόντισε να μην ξεσπάς συνέχεια τα δικά σου πάνω στον άλλον.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

6. Κανονίστε να πάτε ένα ταξίδι μαζί

Το επόμενο τριήμερο που θα έρθει, αντί να κάτσετε σπίτι ή να βγείτε κάπου που πηγαίνετε συχνά, προτιμήστε να πάτε ένα ταξίδι. Σίγουρα θα σας ανανεώσει και θα ζήσετε μια όμορφη εμπειρία μαζί. Καλοκαίρι πλησιάζει άλλωστε, γιατί δεν αρχίζετε να το οργανώνεται από τώρα;

πηγή