Είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο… το πώς θα διακοσμήσουν τον χώρο γύρω από την τηλεόραση.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα φώτα μας και να σας πούμε τι μπορείτε να κάνετε για να διακοσμήσετε το σημείο και γύρω από αυτό.

Τηλεόραση-έργο τέχνης

Αν υπάρχει οικονομική άνεση ο πιο εύκολος τρόπος είναι να πάρετε μια τηλεόραση που από μόνη της είναι έργο τέχνης. Έτσι δεν θα χρειάζεται να κάνετε πολλά για να τη διακοσμήσετε. Παρόλα αυτά μπορείτε να βάλετε ένα μεγάλο ράφι πάνω από την τηλεόραση και να ακουμπήσετε πάνω σε αυτό όμορφα γλαστράκια. Έτσι το βλέμα θα φεύγει από την τηλεόραση και θα πηγαίνει σε όλο τον τοίχο και στην όμορφη διακόσμησή του.

Μια τηλεόραση μπορεί να είναι από μόνη της ένα έργο τέχνης.

Βάλτε ασυμμετρία στον χώρο

Μια ωραία ιδέα είναι να βάλετε από τη μια μεριά της τηλεόρασης ένα βάζο με όμορφα λουλούδια και από την άλλη μεριά ένα επιδαπέδιο φωτιστικό. Η ασυμμετρία μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις και να αποσπάσει την προσοχή.

Η ασυμμετρία στον χώρο θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Μην βάλετε την τηλεόραση στην κονσόλα

Το ότι έχετε πάρει κονσόλα για την τηλεόραση δεν σημαίνει πως πρέπει οπωσδήποτε να έχετε την τηλεόραση πάνω σε αυτήν. Κρεμάστε την στον τοίχο και αφήστε το έπιπλό σας να “αναπνεύσει” δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα πιο μίνιμαλ λουκ.

Μη βάλετε την τηλεόραση πάνω στην κονσόλα.

Βγάλτε τον μαξιμαλιστή από μέσα σας

Αν σας αρέσει να γεμίζετε τον χώρο σας μπορείτε να βάλετε μερικά ράφια πάνω από την τηλεόραση και να τα γεμίσετε με βιβλία και διακοσμητικά. Η κάθετη εκμετάλλευση του χώρου μπορεί να βοηθήσει και σε σπίτια που υπάρχει έλλειψη χώρου.

Ξεχάστε την μίνιμαλ διακόσμηση.

Λίγα και καλά

Ακόμα κι αν έχετε πολλά ράφια γύρω από την τηλεόραση δεν χρειάζεται να τα έχετε όλα γεμάτα. Διακοσμήστε τα με μέτρο και αφήστε τον χώρο σας να “αναπνέει”.

Αφήστε τον χώρο να αναπνέει.

Κάντε την τηλεόραση κομμάτι μιας gallery

Φτιάξτε μια gallery στον τοίχο πίσω από την τηλεόραση και κάντε την τηλεόραση κομμάτι της gallery. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο.

Κάντε την τηλεόραση κομμάτι μιας gallery τοίχου.

Πηγή φωτογραφιών: domino.com

Πηγή