Ένα κοινό πρόβλημα για εμάς, τις γυναίκες, είναι τι μαγιό να επιλέξουμε. Αυτή η διαδικασία δεν σχετίζεται μόνο με το στυλ μας, αλλά και με τη σιλουέτα μας. Όλες θέλουμε να έχουμε ένα όμορφο κορμί στη παραλία και να τονίσουμε τα δυνατά μας σημεία.

Advertisements

Φυσικά, το να βρούμε το σωστό μαγιό δεν είναι πάντα εύκολο. Αντιθέτως είναι πολύ απαιτητικο, γιατί πρέπει να δώσουμε προσοχή σε πολλές πληροφορίες ταυτόχρονα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά μικρά μυστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την πιο σωστή και πιο εντυπωσιακή επιλογή.

 

Παρακάτω θα τα ανακαλύψτε και θα έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Advertisements

Αποδεχθείτε το σώμα σας:

Ίσως δεν υπάρχει πιο κλισέ φράση από αυτήν, ιδιαίτερα την τελευταία περίοδο. Ωστόσο, αξίζει να γνωρίζετε και να κατανοήσετε ότι όλα ξεκινούν από εκεί. Η αποδοχή –σε όλους τους τομείς της ζωής μας- είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την ατομική μας ευτυχία. Αυτό, λοιπόν, που καλείστε να κάνετε ως πρώτο βήμα είναι να βρείτε το σχέδιο εκείνο που θα σας βοηθήσει να νιώθετε όμορφα όταν το φοράτε. Μπορείτε να οδηγηθείτε σε κλασικές επιλογές αλλά δεν πειράζει. Άλλωστε η μεγαλύτερη τάση πλέον είναι το no trend, trend.

 

 

Advertisements

Αναγνωρίστε τα δυνατά σας σημεία:

Όλες οι γυναίκες έχουμε δυνατά σημεία αλλά και ατέλειες που θέλουμε με κάποιο τρόπο να μην της τονίσουμε. Παρατηρήστε τη σιλουέτα σας και αναγνωρίστε τα. Για παράδειγμα εσείς που ανήκετε στην κατηγορία με μεγάλο στήθος, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μαγιό που σας προσφέρει σταθερότητα, κάλυψη και άνεση. Ήρθε η στιγμή να αναδείξετε τη σιλουέτα σας με τον πιο κολακευτικό τρόπο.

 

Το ύφασμα είναι το παν:

Είναι εκείνο το στοιχείο που μπορεί να απογειώσει αλλά παράλληλα να καταστρέψει ένα κομμάτι. Πόσο μάλλον το μαγιό μας που είναι αρκετά εκτεθειμένο στο νερό και στον ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητά του είναι το παν. Μία σίγουρη επιλογή είναι τα lurex, τα οποία ανήκουν και στα top trends της σεζόν. Η ελαστικότητά τους είναι γνωστή, γεγονός που τα μετατρέπει σε must-have. Αν δεν έχετε ένα στην κατοχή σας τώρα είναι η ευκαιρία σας.

 

Advertisements

 

Δώστε προσοχή στο νούμερο:

Κι όμως «παίζει» πολύ σημαντικό ρόλο στην εικόνα σας. Η μη σωστή εφαρμογή θα κάνει το σώμα σας να φαίνεται εντελώς διαφορετικό απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Καθώς κάθε χρόνο το σώμα μας αλλάζει, ένα σχέδιο που σας ταίριαζε πέρσι, ίσως χρειαστεί να το αφήσετε στην άκρη. Αν βρίσκεστε στη διαδικασία εύρεσης τότε πρέπει να τα δοκιμάζετε πάντα. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που σας αρέσει πολύ ένα item αλλά έχει μικρές ατέλειες, η μοδίστρα θα σας δώσει τη λύση και το αποτέλεσμα που χρειάζεστε.

 

Advertisements

Να έχετε υψηλές προσδοκίες:

Τι θέλουμε να πούμε μ’ αυτό; Δε θα επιλέξετε ένα μαγιό για να προσθέσετε απλά ένα καινούριο σχέδιο στη συλλογή σας. Για την αγορά του θα πρέπει να είστε 100% σίγουρες κι όταν το φοράτε και κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη να μη σας ενοχλεί απολύτως τίποτα. Είτε πρόκειται για την εφαρμογή είτε για τη στήριξη του, όλα αξίζουν να είναι άψογα!

 

 

Advertisements

Test your self:

Για τυχόν αμφιβολίες, αυτό που χρειάζεται είναι να κάνετε δοκιμές και διάφορα τεστ. Μία λύση είναι να πάρετε μία δεύτερη γνώμη από ένα άτομο που εμπιστεύεστε. Plus, πριν βγείτε στην παραλία μη διστάσετε να το φορέσετε μέσα στο σπίτι για να το συνηθίσετε αλλά και να «παίξετε» με τους συνδυασμούς για τα απόλυτα beach looks, head to toe.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι το πώς νιώθετε εσείς. Τα συναισθήματα που βιώνουμε αντανακλώνται στην εικόνα και την εμφάνισή μας και το αξίζετε να είναι μόνο θετικά και χαρούμενα!

 

ΠΗΓΗ

Advertisements

 

Advertisements