Προσθέτοντας το χρυσό στοιχείο στη διακόσμηση του σπιτιού σου θα δημιουργήσεις χώρους πιο εντυπωσιακούς και πιο φωτεινούς. Οι χρυσές λεπτομέρειες θα δώσουν επιπλέον χρώμα, λάμψη και ένα μοναδικό ύφος πολυτέλειας στο σπίτι σου.

Μερικές χρυσές πινελιές στα έπιπλα ή στα διακοσμητικά είναι αρκετές για να αναβαθμίσεις τον χώρο σου. Αν δεν είσαι σε διαδικασία αγοράς επίπλων και αντικειμένων για το σπίτι, μπορείς να φρεσκάρεις τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα σου με ένα χρυσό σπρέι. Παρακάτω θα βρεις 6 διαφορετικές ιδέες για το πως μπορείς να ενσωματώσεις όμορφα και απλά το χρυσό στη διακόσμηση του σπιτιού σου!

1. Χρυσά πόδια στα έπιπλα του σπιτιού!

Ο πιο απλός τρόπος να βάλεις το χρυσό χρώμα στο σπίτι σου είναι με χρυσά έπιπλα. Προτίμησε έπιπλα με λεπτεπίλεπτες βάσεις και πόδια για ένα πιο κομψό σπιτικό. Εάν δε θες να αγοράσεις νέα έπιπλα, πέρνα με ένα χρυσό σπρέι τα έπιπλα που έχεις ήδη, είτε σε όλη τους την επιφάνεια είτε μόνο στη βάση τους!

  20 όμορφες ιδέες διακόσμησης τοίχου για κάθε γούστο

2. Βάψε με σπρέι χρυσά τα χερούλια σε συρτάρια και ντουλάπες!

 

Μια συρταριέρα ή μια ντουλάπα μπορεί αμέσως αμέσως να δείξει φρέσκια και μοντέρνα μόνο με την αλλαγή των χερουλιών. Αντικατάστησε τα ή βάψε τα χρυσά για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ενός πιο ακριβού επίπλου. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και το αποτέλεσμα υπέροχο!

3. Εντυπωσιακός καθρέφτης με χρυσό πλαίσιο!

 

Εάν δε θες να πρωταγωνιστεί το χρυσό στο σπίτι σου αλλά επιθυμείς να υπάρχει σε έναν μικρότερο βαθμό, κρέμασε έναν καθρέφτη με χρυσό πλαίσιο στον τοίχο. Ένας μεγάλος statement καθρέφτης θα δώσει πολύ στυλ στο σπίτι σου, ένα πιο διακριτικό σχέδιο όμως θα ήταν μια εξίσου εξαιρετική, κομψή επιλογή!

4. Χρυσές λεπτομέρειες στους τοίχους του σπιτιού!

 

Πέρα από τους καθρέφτες, οι τοίχοι σου μπορούν να αναδειχτούν με το χρυσό χρώμα και με διάφορα αυτοκόλλητα ή σχέδια που μπορείς να φτιάξεις με χρυσή μπογιά. Ειδικά για τη κρεβατοκάμαρα και τα υπνοδωμάτια του σπιτιού, οι χρυσές πινελιές στους τοίχους είναι μια καταπληκτική ιδέα!

  5 πoλύτιμες συμβoυλές για να διακοσμήσετε ένα χαμηλοτάβανο καθιστικό

5. Έργα τέχνης στο σπίτι με χρυσές πινελιές!

 

Το χρυσό δείχνει υπέροχο και σε διάφορους πίνακες ζωγραφικής. Δείχνει πολύ σικ και μοντέρνο και ταιριάζει άψογα σε έναν ασπρόμαυρο χώρο. Διακόσμησε λοιπόν το σπίτι σου με ένα έργο τέχνης με χρυσά σχέδια ή, αν είσαι καλλιτεχνικό πνεύμα, δημιούργησε τον δικό σου πίνακα!

6. Χρυσά διακοσμητικά στο σπίτι!

 

Φυσικά, μερικά αγοραστά διακοσμητικά σε χρυσό χρώμα είναι ένας ακόμα εύκολος τρόπος να βάλεις το χρυσό στο σπίτι σου. Καλή ιδέα είναι ένας χρυσός δίσκος στο σαλόνι, ένα χρυσό κουρτινόξυλο, ένα χρυσό φωτιστικό ή ένα χρυσό βάζο!

ΠΗΓΗ