Οι χειμερινές θερμοκρασίες έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους καθώς ο υδράργυρος έχει πέσει. Είναι η στιγμή που χρειαζόμαστε μία μεγάλη δόση έμπνευσης για τα χειμωνιάτικα σύνολα μας, και πού αλλού να στραφούμε καλύτερα από ότι στο Instagram και τις πιο ενημερωμένες γυναίκες της μόδας;

Από τις εικόνες των κομψών μάξι παλτό μέχρι τα αφράτα μπουφάν και τους συνδυασμούς με πουλόβερ με λαιμόκοψη, τα fashion girls ξέρουν πώς να κάνουν ένα χειμερινό look ενδιαφέρον.

Ένα πράγμα που είναι υπέροχο στον χειμώνα είναι το γεγονός ότι παρέχει περισσότερες ευκαιρίες να πειραματιστούμε με την ντουλάπα μας. Η αφθονία των layers που απαιτούνται αναπόφευκτα ισοδυναμεί με έναν ατελείωτο αριθμό συνδυασμών ρούχων και δεν μπορώ να αρνηθώ ότι υπάρχει κάτι συναρπαστικό σε αυτό.

Και ακόμα, κι αν τα μέτρα είναι αυστηρά, και η καραντίνα παραμένει, θα περάσουμε τα Σαββατοκύριακα μας, αναμειγνύοντας και ταιριάζοντας τα αγαπημένα μας κομμάτια για να δημιουργήσουμε outfits που δίνουν προτεραιότητα στη ζεστασιά και την άνεση αλλά δεν στερούνται σε στιλ.

  8 υπέροχες ιδέες για να φορέσεις το αγαπημένο σου σκούρο τζιν παντελόνι

Δείτε τι φορούν οι Instagrammers και αντιγράψτε.

 

1. Knitted Co-ord + Boots

 

2. The Double Jumper

 

3. Classic Trench + Chunky Boots

 

4. The Gothic Vibe

 

5. All Beige Everything

 

6. Statement Puffer + Jeans + Sneakers

 

ΠΗΓΗ