Δεν είναι τυχαίο που θεωρούνται οι πιο κομψές γυναίκες του κόσμου – μάθε τι αποφεύγουν και ακολούθησε τις συνήθειες τους

Advertisements

Υπάρχουν άραγε πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο από τις Γαλλίδες;

Τα είδωλα του στυλ όπως η Jeanne Damas και η Marion Cotillard δεν περνούν ώρες μπροστά από τον καθρέφτη τους, προσπαθώντας να τελειοποιήσουν την εικόνα και το μακιγιάζ τους, όμως το δέρμα τους είναι πάντοτε καθαρό και τα μαλλιά τους μπορεί να είναι ατημέλητα, αλλά ποτέ δεν είναι ακατάστατα.

Στο υπέροχο βιβλίο της, η Caroline de Maigret, μοιράζεται τα δικά της tips για το πώς μπορεί η οποιαδήποτε γυναίκα να μοιάζει με Γαλλίδα και αναλύει το τι ακριβώς κάνουν αυτές οι γυναίκες ώστε να φαίνονται πάντοτε τόσο όμορφες και περιποιημένες.

Μάθε παρακάτω τι δεν κάνει ποτέ μια Γαλλίδα στα μαλλιά της, σύφμωνα με μία από τς πιο κομψές θηλυκές παρουσίες:

Advertisements

Οι Γαλλίδες δεν βάφουν ποτέ τα μαλλιά τους

“Μην βάφετε τα μαλλιά σας, και αν το κάνετε, κάντε το μόνο στο αυθεντικό σας χρώμα για να το τονίσετε ή για να καλύψετε πιθανές γκρίζες τρίχες”, λέει η de Maigret, η οποία ορκίζεται ότι αυτός ο κανόνας ακολουθείται σχεδόν από κάθε γυναίκα στη Γαλλία. Σεβάσου τη Μητέρα Φύση και μείνε στο χρώμα που έχει επιλέξει για εσένα.

Οι Γαλλίδες δεν χρησιμοποιούν πιστολάκι μαλλιών

Όπως λέει η De Maigret: “Μην στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι, καλύτερα χρησιμοποιήστε δύο πολύ πιο φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους: φρέσκο ​​αέρα το καλοκαίρι και πετσέτα το χειμώνα”.

 Οι Γαλλίδες ποτέ δεν πλένουν τα μαλλιά τους κάθε μέρα

Advertisements

“Δεν αξίζει να πλένετε τα μαλλιά σας καθημερινά, αφού συνήθως την επόμενη μέρα τα μαλλιά σας αποκτούν ένα συγκεκριμένο βάρος που με τη σειρά του δίνει το σωστό όγκο όταν είναι δεμένα σε κότσο”, εξηγεί η de Maigret. Οι Γαλλίδες ξέρουν ότι τα μαλλιά τη δεύτερη ημέρα μετά το λούσιμο βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση τους.

Οι Γαλλίδες δεν βάζουν ποτέ αξεσουάρ στα μαλλιά τους.

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά έχουν κάνει δυναμική επιστροφή, αλλά η De Maigret λέει: “Δεν υπάρχει νόημα στο να βάζετε αξεσουάρ στα μαλλιά σας”.

Οι Γαλλίδες ποτέ δεν βγαίνουν από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά

“Άν είναι δυνατόν, πλύνετε τα μαλλιά σας το βράδυ, έτσι ώστε να μην φύγετε από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά”, λέει η De Maigret. Εκτός του ότι δεν είναι κομψό, η De Maigret λέει ότι ο ύπνος με βρεγμένα μαλλιά θα του δώσουν ένα πιο ενδιαφέρον σχήμα όταν ξυπνήσεις.

Advertisements

Οι Γαλλίδες ποτέ δεν ξεχνούν τη δύναμη της μυρωδιάς

Σύμφωνα με την de Maigret, “Μια πινελιά αρώματος στα μαλλιά σας, πίσω από το αυτί σας ή στον αυχένα του λαιμού σας δεν έβλαψε ποτέ κανέναν”.

πηγή

Advertisements