Έχετε βρει το σύντροφο που περιμένατε όλη σας τη ζωή και όλα κυλάνε όμορφα, μέχρι που διαπράξατε τα παρακάτω λάθη.

Advertisements

Λάθος 1# Δίνετε πάρα πολλές πληροφορίες. Μη ξεχνάτε ότι έχετε βγει ραντεβού με κάποιον που σας αρέσει, όχι με τον ψυχολόγο σας. Είναι λογικό στην αρχή να θέλετε να μοιραστείτε όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε προκειμένου να γνωριστείτε, απλά με φειδώ.

Λάθος 2# Στέλνετε πολλά μηνύματα, email. Μην  τρελάνετε τον άνθρωπο με μηνύματα και τηλέφωνα στην αρχή. Αφήσετε λίγο χώρο και χρόνο.

Λάθος 3# Ψεύτικος οργασμός.. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεκινήσετε την ∈ρωτική σχέση σε λάθος βάση. Αν προσποιηθείτε τον οργασμό, την επόμενη φορά θα επαναλάβει τις ίδιες κινήσεις, προκείμενου να σας ευχαριστήσει. Πείτε του τι σας αρέσει και αν ντρέπεστε δείξτε του. Αφεθείτε και πείτε ο ένας στον άλλον τι σας αρέσει.

Λάθος 5# Νομίζετε ότι θα αλλάξει. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Γι αυτό εάν έχει αρκετά πράγματα που δεν σας αρέσουν απλά δεν σας κάνει. Εξάλλου θέλετε κάποιον κοντά σας που να σας αρέσει όπως είναι, όχι κάποιον που θα είναι υπό συνεχή εκπαίδευση.

Λάθος 6# Παραμελείτε τον εαυτό σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραμελήσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι πρέπει. Σαφώς, θα προσαρμόσετε το χρόνο σας σε μια σχέση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θυσιάσετε τα σχέδια σας.

Advertisements

πηγή

Advertisements