Σκεφτείτε όλα τα προϊόντα που βάζετε στα μαλλιά σας. Σαμπουάν, κοντίσιονερ, ξηρό σαμπουάν, σπρέι μαλλιών, σπρέι υφής, μους. Τώρα σκεφτείτε όλη τη θερμότητα που εφαρμόζετε σε αυτά με ίσιωμα, στεγνωτήρα, σίδερο. Όλα αυτά μπορούν να κάνουν κακό, όχι μόνο στα μαλλιά σας, αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής σας. Ξέρατε ότι πρέπει να αντιμετωπίζετε το τριχωτό της κεφαλής σας όπως και το δέρμα του προσώπου σας;

  1. Απολέπιση

Έτσι όπως κάνεις απολέπιση στο πρόσωπό σου, το σώμα σου, ακόμα και τα πόδια σου και τα χέρια σου, έτσι πρέπει να κάνεις και στο τριχωτό της κεφαλής σου. Όλα αυτά τα προϊόντα και η δημιουργία λιπαρότητας μπορεί να σας προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα στα μαλλιά. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν βάφετε τα μαλλιά σας.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

  1. Πλένετε τα μαλλιά σας ΛΑΘΟΣ

Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να πλένετε τα μαλλιά σας λάθος. Πρώτα απ ‘όλα, σίγουρα δεν πρέπει να πλένετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα. Το κατάλληλο είναι 2 έως 3 φορές την εβδομάδα. Και όταν πλένετε τα μαλλιά σας, θα πρέπει να εφαρμόζετε το σαμπουάν στις ρίζες σας, όχι στο μήκος των μαλλιών σας και να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αντιθέτως, εφαρμόστε το conditioner μόνο το προϊόν στα άκρα των μαλλιών σας και όχι στο τριχωτό της κεφαλής.

  1. Πείτε ναι στο λαδάκι
  Ποιο κούρεμα σας ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Το λάδι μαλλιών είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για τα μαλλιά σας. Κάνουν τις μπούκλες σας να φαίνονται εξαιρετικά λαμπερές και δίνουν μια επιπλέον ώθηση. Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το λαδάκι επίσης είναι να το χρησιμοποιήσετε σαν μάσκα μαλλιών. Το βάζετε και στις ρίζες των μαλλιών σας αλλά και στα άκρα. Αφήστε το μια μέρα αλλιώς αν δεν θέλετε, αφήστε το για περίπου μία ώρα προτού πλύνετε τα μαλλιά σας.

  1. Μασάζ

Όχι μόνο αισθάνεστε καλά, αλλά ένα καλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής βοηθά να κυκλοφορήσει καλύτερα το αίμα στο κεφάλι σας και να προωθήσει την ανάπτυξη των μαλλιών σας. Επιπλέον σας χαλαρώνει και σας δίνει έναν πιο ήρεμο ύπνο.

  1. Αφήστε το ξηρό σαμπουάν

Το ξηρό σαμπουάν είναι ένα μαγικό προϊόν, αλλά και η μεγάλη ποσότητα δεν είναι ότι καλύτερο. Όλο αυτό το προϊόν που μαζεύεται δεν είναι καλό για το τριχωτό της κεφαλής ή τα μαλλιά σας. Σκεφτείτε, όπως δεν θα πηγαίνατε για ύπνο με μακιγιάζ, έτσι δεν θα έπρεπε να πέσετε για ύπνο, χωρίς να ξεβγάλετε το ξηρό σαμπουάν σας.

  Ποιο κούρεμα σας ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

  1. Βουρτσίστε τα μαλλιά σας

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας όταν είναι στεγνά, όχι όταν είναι βρεγμένα. Όταν τα μαλλιά σας είναι βρεγμένα, είναι πιο εύκαμπτα και ως εκ τούτου μπορεί να σπάσουν ευκολότερα. Αντ ‘αυτού, βουρτσίστε τα μαλλιά σας πριν τα πλύνετε.

πηγή