Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα πολυτελές μπάνιο στο οποίο θα χαλαρώνετε κάθε βράδυ μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Ακόμα, όμως, κι αν το δικό σας μπάνιο είναι μικρό και δεν μπορείτε με τίποτα να το φανταστείτε στιλάτο και πολυτελές, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το μεταμορφώσετε. 

Ίσως δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αλλάξετε πλακάκια ή να ξηλώσετε την μπανιέρα σας αλλά με τις μικρές και οικονομικές αλλαγές που σας προτείνουμε θα δώσετε αμέσως μια πινελιά πολυτέλειας στο μπάνιο σας.

Οι αλλαγές που σας προτείνουμε δεν θα κοστίσουν πάνω από 100 ευρώ και είναι πανεύκολο να γίνουν ακόμα και μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Τι περιμένετε λοιπόν;

Βάλτε τη φύση στο μπάνιο σας Μπορεί οι ατμοί και η υγρασία να μην κάνουν καλό σε κάποια ντελικάτα φυτά αλλά υπάρχουν και άλλα που αγαπούν την υγρασία όσο τίποτα άλλο. Οι ορχιδέες, για παράδειγμα, αγαπούν την υγρασία του μπάνιου ενώ οι κάκτοι, το μπαμπού και η αλόη επίσης είναι ιδανικά φυτά για μπάνιο.

Αντικαταστήστε τα κλασικά σαπούνια με πιο πολυτελή Μπορεί να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα να αλλάξετε ολόκληρη την ντουζιέρα αλλά μπορείτε τουλάχιστον να αγοράσετε πολυτελή σαπούνια για να απολαμβάνετε το μπάνιο σας σαν βασίλισσα. Βάλτε τα και σε ένα όμορφο καλάθι και έχετε δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα μια όμορφη, πολυτελή γωνιά.

Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα σε ακριβά σαπούνια, σαμπουάν, μαλακτικό μαλλιών κλπ μπορείτε απλά να αγοράσετε πολυτελή και όμορφα μπουκάλια για να βάζετε ακόμα και το πιο οικονομικό σαπούνι. Κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει ποτέ ότι το σαπούνι χεριών είναι αγορασμένο αό το σούπερ μάρκετ ειδικά αν βρίσκεται μέσα σε ένα πολύ όμορφο μπουκαλάκι.

Αλλάξτε τις μπαταρίες σε νιπτήρα και μπανιέρα Θα εκπλαγείτε από το πόσο διαφορετικός θα δείξει ο χώρος σας με μια τέτοια πολύ μικρή αλλαγή.

Κάντε αναβάθμιση στον καθρέφτη σας Βγάλτε τον παλιό, βαρετό σας καθρέφτη και αγοράστε ένα πιο όμορφο, πιο στιλάτο και λιγότερο συνηθισμένο καθρέφτη.

Προσθέστε κάποιο έργο τέχνης Προφανώς και δεν θα βάλετε κάποιο πολύ ακριβό έργο τέχνης σε ένα μπάνιο το οποίο γεμίζει υγρασία αλλά ένα απλό έργο τέχνης το οποίο θα μπορούσατε να βάλετε και στον τοίχο πίσω από την μπανιέρα θα αλλάξει εντελώς την εικόνα του μπάνιου σας. Ένα έργο τέχνης με θέμα τη θάλασσα ταιριάζει τέλεια σε κάθε μπάνιο αλλά μπορείτε φυσικά να επιλέξετε και μια εικόνα λιγότερο προφανή. Ένα αφηρημένο τοπίο με πολύ χρώμα μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται το δικό σας μπάνιο. Τολμήστε το!

πηγή