Λένε πως αυτό που μετράει είναι οι πρώτες εντυπώσεις και φαίνεται να είναι αλήθεια. Αυτό σημαίνει πως όσον αφορά το σπίτι σας, η είσοδος είναι το σημείο που θα καθορίσει ποιες θα είναι οι εντυπώσεις όσων σας επισκεφθούν.

Advertisements

 

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας, ωστόσο οι DIY κατασκευές μπορούν να σας δώσουν, όχι μόνο τη χαρά της δημιουργικότητας, αλλά και πολύ πρωτότυπες και προσωπικές συνθέσεις.

Δείτε, λοιπόν, παρακάτω μερικές DIY ιδέες που θα δώσουν στην είσοδό σας το προνόμιο να εντυπωσιάσει όποιον μπει για πρώτη φορά στο σπίτι σας.

 

Πάγκος εισόδου

Ο πανέμορφος αυτός πάγκος μπορεί να διακοσμήσει την είσοδο του σπιτιού σας και να φανεί πολύ χρήσιμος για να αφήνετε τα πράγματά σας πριν φύγετε και αφού μπείτε στο σπίτι. Ένα μεγάλο κομμάτι ξύλο και 4 μεταλλικά πόδια είναι το μόνο που χρειάζεστε για να τον δημιουργήσετε.

Ο πανέμορφος αυτός πάγκος μπορεί να διακοσμήσει την είσοδο του σπιτιού σας

Τριγωνικά ράφια

Μια υπέροχη σύνθεση που είναι πολύ πρακτική και θα λειτουργήσει αν έχετε κολώνες που κάνουν γωνία μεταξύ τους. Απλώς κολλήστε τρία τριγωνικά κομμάτια ξύλου, φτιάξτε δύο ανοιχτές πυραμίδες και τοποθετήστε τις όπως στη φωτογραφία. Μπορείτε να βάλετε πάνω το τηλέφωνο, τα κλειδιά ή τα γυαλιά σας.

Advertisements
Μια υπέροχη σύνθεση.

«Δίσκος» παπουτσιών

Με λίγο παλιό ξύλο, 2 χερούλια και 4 ροδάκια μπορείτε να φτιάξετε αυτήν την πολύ όμορφη κατασκευή και να την τοποθετήσετε στην είσοδο του σπιτιού σας. Μέσα μπορείτε να αφήνετε τα παπούτσια, τις ομπρέλες και – γιατί όχι – κάποιο φυτό που θα ομορφύνει την σύνθεσή σας.

Φτιάξτε μια κατασκευή για τα παπούτσια σας.

Έπιπλο εισόδου

Μην διστάσετε να προσπαθήσετε να φτιάξετε μόνοι σας ένα μικρό έπιπλο εισόδου, σαν αυτό της φωτογραφίας. Φυσικά θα χρειαστείτε έναν οδηγό (στο internet είναι σίγουρο πως θα βρείτε αντίστοιχα projects) και λίγο παραπάνω χρόνο. Είναι ιδανικό για να συγκεντρώσετε όλα σας τα πράγματα σε ένα σημείο και να διατηρείτε την είσοδό σας τακτοποιημένα και στιλάτη.

Μην διστάσετε να προσπαθήσετε να φτιάξετε μόνοι σας ένα μικρό έπιπλο εισόδου.

Διάτρητος πίνακας

Ένα πολύ εύκολο DIY για την είσοδο του σπιτιού που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για να βάζετε τα κλειδιά, τα καπέλα, τις τσάντες και τις ομπρέλες σας. Ένας ξύλινος διάτρητος πίνακας με μερικά ξύλινα ποδαράκια που θα λειτουργήσουν ως μικρές κρεμάστρες αρκούν για την πανέμορφη αυτή κατασκευή.

Ένα πολύ εύκολο DIY για την είσοδο του σπιτιού

Ξύλινος μπουφές

Ο μπουφές της φωτογραφίας είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί με τρία κομμάτια ξύλο και 4 ξύλινα πόδια. Η ξύλινη υφή του δημιουργεί ένα ρουστίκ στυλ που είναι πολύ όμορφο για την είσοδό σας. Μπορείτε να τον διακοσμήσετε όπως στη φωτογραφία ή να τον χρησιμοποιήσετε για να βάλετε καλάθια που θα φιλοξενούν αντικείμενα ή τα παπούτσια σας.

Ο μπουφές της φωτογραφίας είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements