Μην χασετε

54 υπέροχες ιδέες για να οργανώσετε έξυπνα το γραφείο του σπιτιού σας

Εάν εργάζεστε στο σπίτι, τότε μπορεί να έχετε ένα γραφείο ή τουλάχιστον κάποια γωνιά που πρέπει να το οργανώσετε έξυπνα, ειδικά εάν είναι μικρό ώστε να βρίσκετε εύκολα ό, τι χρειάζεστε και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Φτιάξτε διαχωριστικά για διάφορα είδη γραφείου στα συρτάρια σας. Αν έχετε κουτιά ή ξύλινα κιβώτια για αποθήκευση μπορείτε να τα βάψετε με διαφορετικά χρώματα ή να γράψετε τι υπάρχει μέσα.

Για να εμπνευστείτε, δείτε παρακάτω 54 Έξυπνες Ιδέες για να Οργανώσετε το Σπιτικό Γραφείο!

Ράφια και μονάδες αποθήκευσης

Τα ράφια και οι μονάδες αποθήκευσης είναι πολύ σημαντικές για να διατηρείται το σπιτικό γραφείο σας καλά οργανωμένο. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε όλα στα συρτάρια του γραφείου σας, σε διάφορα ντουλάπια, σε ράφια στους τοίχους, ακόμη και σε καροτσάκια και κινητές μονάδες για να τα μετακινήσετε εύκολα όταν τα χρειάζεστε. Τα ανοιχτά ράφια θα σας προσφέρουν πολύ χώρο αποθήκευσης ενώ η κρυφή αποθήκευση θα διατηρήσει τον χώρο σας πολύ κομψό και τακτοποιημένο.

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θήκες αποθήκευσης

Οι θήκες αποθήκευσης θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε μικρά πράγματα. Ξεκινήστε από στυλό και μολύβια. Βάλτε τα σε βάζα, οργανώστε έγγραφα και αρχεία σε ειδικές θήκες που μπορούν να τοποθετηθούν στο γραφείο ή το δάπεδο. Χρησιμοποιήστε τοίχους, δάπεδο ακόμη και την οροφή για να τοποθετήσετε διάφορες θήκες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα