Πολλές φορές η αρχή μιας νέας χρονιάς συσχετίζεται με μια ανανέωση στην εμφάνιση μας. Η πιο απλή πρόταση για να την πετύχουμε, είναι κάνοντας trendy nails για το 2021!

Αν λοιπόν ψάχνεις κάποιο ξεχωριστό σχέδιο νυχιών που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα κάνει όλες όσες το βλέπουν να το ζηλεύουν, η φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί θα σου δώσει όση έμπνευση θες.

Πρόκειται για ιδέες που καλύπτουν όλα τα γούστα. Έχουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και nail art, ενώ βασίζονται στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν για τα νύχια.

Απλά και μίνιμαλ σχέδια μανικιούρ για το 2021

Μονόχρωμα μανικιούρ σε ποικιλία αποχρώσεων με διακριτικά ή ανεπαίσθητα σχέδια μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ κομψή, αλλά εντυπωσιακή πρόταση για το μανικιούρ σου.

Σε περίπτωση λοιπόν που θες να κάνεις ένα απλό nail art, μπορείς να δοκιμάσεις την απλή τοποθέτηση στρας, glitter ή φύλλων χρυσού. Αυτόματα τα νύχια σου θα αποκτήσουν μια πιο glamorous όψη χωρίς να ξεφεύγουν από το chic.

  9 υπέροχες καλοκαιρινές ιδέες για νύχια σε μπλε αποχρώσεις από το Όλα για την Γυναίκα

Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις τον σχεδιασμό γραμμών, τον συνδυασμό διαφορετικών χρωμάτων σε ένα μανικιούρ ή να κάνεις ombre nails για το 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιδέες για εντυπωσιακό γαλλικό στα νύχια αυτή τη χρονιά

Μια από τις τοπ επιλογές στα nails 2021 είναι φυσικά το γαλλικό μανικιούρ. Το διαχρονικό και ποικιλόμορφο αυτό σχέδιο νυχιών αποτελεί την τέλεια πρόταση για την φετινή χρονιά.

Πέρα λοιπόν από το κλασικό γαλακτερό άσπρο ή ροζ γαλλικό στα νύχια, μπορείς να τολμήσεις το παιχνίδι των χρωμάτων, αλλά και των διαφορετικών γραμμών. Άλλωστε τόσο τα Half moon nails, όσο και το πλάγιο ή ασύμμετρο γαλλικό είναι must για τη σεζόν.

Συνδύασε λοιπόν όποιες αποχρώσεις μανό σου αρέσουν και δημιούργησε εκθαμβωτικά french nails 2021 που θα ζηλέψουν όλες σου οι φίλες. Μάλιστα πέρα από την κλασική γραμμή μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις τη λεπτομέρεια που απογειώνει το γαλλικό μανικιούρ σου, δηλαδή να σχεδιάσεις μια πολύ λεπτή γραμμή.

  9 υπέροχες καλοκαιρινές ιδέες για νύχια σε μπλε αποχρώσεις από το Όλα για την Γυναίκα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περίτεχνα και εντυπωσιακά σχέδια για nail inspo

Αν πάλι σου αρέσουν τα νύχια με όμορφα και περίτεχνα σχέδια, η παραπάνω συλλογή θα σου δώσει έμπνευση. Πρόκειται για μανικιούρ με μικρές ή μεγαλύτερες ζωγραφιές που θα χαρίσουν στο μανικιούρ σου αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να απογειωθεί.

Φλοράλ, γραμμικά και ανάγλυφα πλεκτά είναι μόνο μερικά από τα nail art που μπορείς να δοκιμάσεις αυτή τη χρονιά.

Από εκεί και πέρα, μπορείς να παίξεις με την στρατηγική τοποθέτηση των στρας σχηματίζοντας όμορφα nails 2021.

Εναλλακτικά, υπάρχουν τα animal print σχέδια, αλλά και πιτσιλωτά ή νύχια μάρμαρο που τραβούν εξίσου την προσοχή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ