Οι Γάλλοι έχουν μια πολύ γνωστή σχέση με το άρωμα. Δεν εκτιμούν μόνο ένα όμορφα σχεδιασμένο άρωμα, αλλά γνωρίζουν επίσης τι πρέπει να φορούν σε κάθε περίσταση και πώς ακριβώς να το φορέσουν.

Μπορεί μέχρι τώρα να ψέκαζες μόνο τους καρπούς και το λαιμό σου, αλλά παρακάτω θα μάθεις πέντε κόλπα για το άρωμα σου, που οι Γαλλίδες εφαρμόζουν για να κάνουν τη μυρωδιά μου να διαρκεί περισσότερο από ποτέ.

Ψέκασε τα μαλλιά σου

Ακριβώς όπως το άρωμα μπορεί να μείνει στα ρούχα, το ίδιο συμβαίνει με τα μαλλιά. Όταν ψεκαστείς με άρωμα, ψέκασε και τα μαλλιά σου και ένας υπέρχος μυρωδάτος αέρας θα αναδυθεί κάθε φορά που θα γυρίζεις το κεφάλι σου.

Μην τρίβεις

Συχνά εφαρμόζουμε άρωμα στους καρπούς μας και τους τρίβουμε μαζί. Αλλά αν το σκεφτείς, δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό. Δεν είναι μόνο περιττό στο να “εξαπλωθεί” το άρωμα, αλλά μπορεί επίσης να υποβαθμίσει την εμπειρία.

Δημιούργησε απόσταση

Όταν βλέπετε την ομίχλη αρώματος να βγαίνει από το μπουκάλι, άφησε το σύννεφο να έρθει πάνω σου. Αυτό βοηθά στην εξάπλωση του αρώματος σε περισσότερες περιοχές του σώματός σου και επιτρέπει στο άρωμα να ξετυλιχθεί χωρίς να κάνει το δέρμα υγρό.

Βάλτο και στο περιβάλλον σου

Οι Γαλλίδες φορούν το άρωμα τους σαν να είναι ένα απαραίτητο ρούχο. Ψέκασε το στην ντουλάπα σου με το άρωμά σου, άναψε στο υπνοδωμάτιο σου ένα κερί με παρόμοια μυρωδιά και να βάλ’το στην τσάντα σου για να το έχεις πάντα μαζί σου ακόμα κι αν είσαι εν κινήσει.

Ψέκασε το σε απρόσμενα σημεία

Οι Γάλλοι λένε βάζουν το άρωμα τους στα “παλμικά σημεία”. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά τα θερμότερα σημεία στο σώμα, όπως οι καρποί και ο λαιμός. Μπορείς να δοκιμάσεις ένα ακόμα σημείο – για παράδειγμα κάτω από τη μέσης σου – όπου το σώμα σου τείνει να είναι θερμότερο. Μπορεί να είναι το μικρό σου μυστικό.

πηγή