Οι γυναίκες τις περασμένες δεκαετίες δεν είχαν σε καμία περίπτωση την ενημέρωση αλλά και τα προϊόντα ομορφιάς που λύνουν τα χέρια στις γυναίκες του σήμερα.

Advertisements

Ωστόσο, αυτό δεν τους αφαιρούσε τη δυνατότητα να είναι κοκέτες, γεγονός που κάνει πολλές από εμάς να αναρωτιόμαστε πώς στο καλό τα κατάφερναν.

Σήμερα λοιπόν, αναλύουμε τις τεχνικές που χρησιμοποιούσαν και τα μυστικά ομορφιάς που εκείνες γνώριζαν και τα οποία αποδείχτηκαν σωτήρια, μιας και ακόμα και στις μέρες μας πρωταγωνιστούν -στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους- στον τομέα του beauty.

Τα 5 tips που ακολουθούν σημείωσε τα και φρόντιζε να τα εφαρμόζεις όσο πιο συχνά γίνεται.

Ντεμακιγιάζ από ελαιόλαδο

Δεν υπήρχαν πάντα τα ειδικά ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιούμε σήμερα, αντίθετα για αυτή τη δουλειά κάποτε χρησιμοποιούσαν το αγαπημένο όλων ελαιόλαδο. Δεν είναι άσχημη ιδέα για εκείνες τις μέρες που ξεμένεις από το αγαπημένη σου προϊόν ντεμακιγιάζ. Τι πιο φυσικό; Τι πιο ενυδατικό για το δέρμα σου;

Παγωμένο νερό

Το μυστικό για λιγότερη αναμονή στεγνώματος του μανό θα είναι πάντα το παγωμένο νερό. Βούτα τα χέρια σου σε ένα μπολ και θα ξενοιάσεις.

Advertisements

«Βράσιμο» βερνικιού

Ξεράθηκε το βερνίκι; Άφησε το σε ένα μπρίκι με βραστό νερό για λίγα λεπτά και θα επανέλθει στην υγρή του μορφή.

Πούδρα στα λαδωμένα μαλλιά

Τις δύσκολες μέρες που δεν προλαβαίνεις να λουστείς τα μαλλιά σου, το ταλκ θα σε σώσει. Η λαδωμένη όψη θα εξαφανιστεί με λίγο ταλκ στη ρίζα και καλό μασάζ.

Τσάι για τα κουρασμένα μάτια

Δυο φακελάκια βρασμένο τσάι θα κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν ξεκούραστα κατευθείαν. Εφάρμοσε στις ταλαιπωρημένες περιοχές, άσε να δράσει για 10 λεπτά και είσαι έτοιμη.

Μπορεί κάποτε να μην εκτιμούσαμε τα μικρά αυτά μυστικά, αλλά με τον καιρό αποδεικνύονται απολύτως χρήσιμα, καθώς μπορούν να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση στο λεπτό.

πηγή

Advertisements
Advertisements