Θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου και να φτιάξεις μια υγιή σχέση που θα απολαμβάνεις; Δες παρακάτω τα έξυπνα tips που πρέπει να ακολουθήσεις.

Advertisements

#1. Τόνωσε την αυτοπεποίθηση του συντρόφου σου
Να θυμάσαι πως όσο πιο ωραία νιώθει ο σύντροφός σου για τον εαυτό του τόσο πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος θα είναι μέσα στη σχέση σας.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

#2. Βρείτε τα κοινά πράγματα που σας αρέσουν να κάνετε
Κάθε ζευγάρι έχει στην ατζέντα του κάποια πράγματα που τους αρέσουν να κάνουν μαζί. Αντί λοιπόν να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε βαρετά ραντεβού, κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν.

#3. Πείτε περισσότερα «ναι» και λιγότερα «όχι»
Είναι ωραίο πράγμα να ξέρεις πως τις περισσότερες φορές που θα προτείνεις κάτι στον σύντροφό σου θα σου πει ναι. Ωστόσο φρόντισε να μην τον φέρνεις σε δύσκολη θέση να του προτείνεις πράγματα που ξέρεις ότι δεν θα του αρέσουν.

Advertisements

#4. Αξιολογήστε σωστά ο ένας τον άλλον
Σκεφτείτε όλα τα θετικά που έχει ο σύντροφός σας και επικεντρωθείτε σε αυτά. Όποτε νιώθετε εκνευρισμό με τον σύντροφό σας, προσπαθήστε να θυμάστε μόνο τα καλά.

#5. Κάντε γυμναστική, φτιάξτε τα μαλλιά σας και ντυθείτε όμορφα
Είναι ωραίο πράγμα να φροντίζετε τον εαυτό σας τόσο για εσάς όσο και για τη σχέση σας. Πιστέψτε με ο αγαπημένος σας θα εκτιμήσει πολύ το γεγονός πως δείχνεις πάντα αψεγάδιαστη ακόμα και όταν είσαι μέσα στο σπίτι.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

πηγή

Advertisements