Ο στόχος μας στο καθημερινό ντύσιμο μας είναι να φαινόμαστε κομψές και περιποιημένες. Τα πολυτελή κομμάτια που έχουν την επιγραφή πολυτελών οίκων κοστίζουν άρκετα και δεν χρειάζεται κάθε μας αγορά να αποτελεί με μία πιθανή πτώχευση. Αντιθέτως, μπορούμε να πετύχουμε μια κομψή και πολυτελή εμφάνιση ανέξοδα ακολουθώντας τις παρακάτω στιλιστικές συμβουλές.

Advertisements

 

 

Δώσε προσοχή στην εμφάνιση του εκάστοτε κομματιού:

Για να φαίνεσαι πολυτελής θα πρέπει πρώτα να δώσεις προσοχή στην κατάσταση του ρούχου. Πρόσεχε, λοιπόν, να μην είναι τσαλακωμένα και να μην προεξέχουν ραφές και κλωστές.

 

Advertisements

 

Μεταλλικές λεπτομέρειες:

Είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή και στις μεταλλικές λεπτομέρειες στα ρούχα και τα αξεσουάρ, καθώς πολλές φορές αφαιρούν στιλιστικούς πόντους αντί να προσθέτουν. Απέφυγε τις γυαλιστερές ασημένιες λεπτομέρειες και τις έντονες χρυσές.

 

 

Επέλεξε μονόχρωμα looks: 

Όσες φορές και να το διατυπώσουμε, δεν θα μπορέσουμε και πάλι να τονίσουμε την αξία των μονόχρωμων συνόλων. Οι αποχρώσεις των ουδέτερων και σκούρων χρωμάτων πάντα θα αναδεικνύουν και θα εξελίσσουν μία εμφάνιση.

  Μπότες: Τα 5 στιλ που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος τον χειμώνα

 

Advertisements

Επένδυσε σε ποιοτικές υφές:

Επέλεξε ρούχα με δερμάτινο εφέ, βελουτέ, σατινέ, βαμβακερά και κασμιρένια ρούχα, που θα κάνουν κάθε look σου όχι απλά κομψό αλλά και πολυτελές. Απέφυγε υφάσματα και υφές, που ”προδίδουν” με πλάγιο τρόπο την πραγματική τους τιμή.

 

 

Μανίκια με όγκους:

Αποτελεί μία μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια σε φορέματα, πανωφόρια και τοπ. Τα ογκώδη μανίκια, ωστόσο, πέρα από trendy fashion items, αποτελούν και μία πινελιά που προθέτει αρκετούς πόντους πολυτελείας στο look.

 

ΠΗΓΗ

Advertisements

 

Advertisements