Μην χασετε

5 έξυπνα tips διακόσμησης για να κάνετε το σπίτι σας πιο φιλόξενο και ζεστό

Μιας και βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου ήρθε η ώρα για να μεταμορφώσετε  το σπίτι σας και να το μετατρέψετε σε έναν χώρο γεμάτο θαλπωρή και ζεστασιά.

 

Μιας και αυτή είναι η διακοσμητική ερώτηση που μας κάνει πολύς κόσμος είπαμε να σας πούμε 4+1 πολύ απλά κόλπα για να αποκτήσετε ένα σπίτι γεμάτο ζεστασιά.

 

Advertisements

Tip No1: Βάλτε φωτάκια και κεριά

Πάρτε μεγάλα γυάλινα διαφανή βάζα και βάλτε μέσα σε αυτά Χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Προσθέστε και μερικά κεριά στον χώρο σας και δημιουργήστε ένα ονειρεμένο σκηνικό στο λεπτό.

Βάλτε χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε γωνιές

Tip No2: Προσθέστε διαφορετικές υφές

Ψάθινα καλάθια, μάλλινες κουβέρτες και χαλιά είναι τα 3 πράγματα που έχει απαραιτήτως ένα ζεστό σπιτικό.

Βάλτε διαφορετικές υφές στον χώρο σας για μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Tip No3: Φυτά

Ξεχάστε τα ψεύτικα φυτά και επενδύστε σε όμορφα ζωντανά φυτά εσωτερικού χώρου. Θα ομορφύνουν πολύ το σπίτι σας και θα το κάνουν να φαίνεται πιο ζεστό και γεμάτο ζωή.

Προσπαθήστε να φανταστείτε την παρακάτω βιβλιοθήκη χωρίς τα φυτά. Θα ήταν πολύ κρύα. Διαφωνείτε; Για κάποιο περίεργο λόγο τα φυτά προσδίδουν από μόνα τους μια μοναδική ζεστασιά σε έναν χώρο.

Advertisements
Τα φυτά προσδίδουν από μόνα τους μια μοναδική ζεστασιά σε έναν χώρο

 

Tip No4: Μαξιλάρια

Βάλτε στον χώρο σας γούνινα, μάλλινα, πλεκτά, βελούδινα μαξιλαράκια. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το μέγεθος των μαξιλαριών. Βάλτε και μερικά μεγάλα μαξιλάρια σε κάποιες γωνιές για να δημιουργήσετε τον «απόλυτο» χώρο.

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια μπορούν να κάνουν έναν χώρο να δείχνει πολύ cozy

Tip bonus για ένα πιο ζεστό σπιτικό

Μην ανάβετε το κεντρικό φως. Ο μόνος λόγος για να το κάνετε είναι για να βρείτε το σκουλαρίκι που χάσατε. Χρησιμοποιήστε επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτιστικά και κεριά.

 

Advertisements

Πηγή

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα