Ένας από τους καλύτερους τρόπους να κάνεις το υπνοδωμάτιο σου πιο cozy είναι η διακόσμηση με φωτάκια. Είναι πανεύκολος και οικονομικός τρόπος για να στολίσεις όμορφα τον χώρο σου και επιπλέον μπορείς να τον αλλάζεις συνεχώς.

1. Κρέμασε φωτάκια στο κεφαλάρι του κρεβατιού σου!

Τα φωτάκια κοντά στο κρεβάτι του υπνοδωματίου είναι τέλεια διακόσμηση διότι θα φέρουν μια χαλαρή και ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο σου. Σου προτείνουμε να τα κρεμάσεις πάνω από το κρεβάτι σου στο μέρος που είναι το κεφαλάρι!

2. Σχημάτισε μια όμορφη λέξη ή ένα μήνυμα με φωτάκια!

Πολύ δημιουργικό και όμορφο είναι το να σχηματίσεις μια λέξη ή ένα ολόκληρο μήνυμα από φωτάκια. Εναλλακτικά μπορείς να σχηματίσεις ένα απλό σχέδιο όπως μια καρδιά, ένα αστέρι ή ένα φεγγάρι!

3. Κρέμασε με μανταλάκια τις αγαπημένες σου φωτογραφίες σε λαμπάκια!

Με λίγα καρφιά, φωτάκια και λίγα μανταλάκια μπορείς να δημιουργήσεις έναν τοίχο αναμνήσεων στο υπνοδωμάτιο που θα σου φτιάχνει τη διάθεση και θα σου θυμίζει τις όμορφες στιγμές σου. Είναι μια πολύ όμορφη ιδέα που μπορείς πανεύκολα να την ενσωματώσεις στον δικό σου χώρο!

4. Στόλισε τον καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο σου με λαμπάκια!

Ένα άλλο σημείο του υπνοδωματίου που μπορεί να αναδειχτεί με μερικά φωτάκια είναι ο καθρέφτης σου. Τόσο οι καθρέφτες τοίχου όσο και οι καθρέφτες δαπέδου μπορούν να δείξουν πιο εντυπωσιακοί και λαμπεροί με μερικά φωτάκια περασμένα γύρω γύρω!

5. Διακόσμησε μια διακοσμητική σκάλα με λαμπάκια!

Οι σκάλες είναι ένα διακοσμητικό που πλέον υπάρχει σε αρκετά σπίτια. Αν υπάρχει και στο δικό σου σκέψου να την αναβαθμίσεις στολίζοντας την με μερικά λαμπάκια. Με τον τρόπο αυτόν θα έχεις δημιουργήσει ένα όμορφο διακοσμητικό που θα είναι σαν ένα diy φωτιστικό!

ΠΗΓΗ