Όλες μας αγαπάμε αυτή την αίσθηση πολυτέλειας και χαλάρωσης που ζούμε κάθε φορά που τυχαίνει να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο, ειδικά σε ό,τι αφορά το μπάνιο.

Αυτό είναι που μας λείπει και περισσότερο όταν επιστρέφουμε στη βάση μας, δηλαδή το σπίτι μας, υπάρχουν πολλοί τρόποι όμως ώστε να μεταφέρουμε αυτό το κλίμα και στο δικό μας μπάνιο και μάλιστα χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία.

Μερικές μικρές λεπτομέρειες που μπορείτε να εντάξετε στον χώρο σας, οι οποίες θα κάνουν το μπάνιο σας να θυμίζει ξενοδοχείο και να σας χαρίζει την απόλυτη χαλάρωση, είναι οι παρακάτω:

  • Φροντίστε να έχετε πάντα φρεσκοπλυμένες πετσέτες, τυλιγμένες κυλινδρικά και τοποθετημένες είτε τη μία επάνω στην άλλη είτε σε κάποιο ράφι.
  • Τα κεριά είναι πάντα μία όμορφη νότα που ενισχύουν την αίσθηση χαλάρωσης. Εναλλακτικά, ένα diffuser ως αρωματικό χώρου θα κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά.
  • Μπορείτε να αγοράσετε ένα trolley το οποίο θα εξοπλίσετε με όλα τα απαραίτητα, όπως μικρά σαπουνάκια, κρέμες σώματος, πετσέτες και βαμβάκια για ντεμακιγιάζ. Εναλλακτικά μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσα σε ένα όμορφο καλάθι και να το έχετε δίπλα στον καθρέφτη σας.
  • Δοκιμάστε να εντάξετε κάποιο φυτό εσωτερικού χώρου στο μπάνιο σας, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη τάση που παράλληλα ομορφαίνει τον χώρο και χαρίζει ένα ωραίο άρωμα και αίσθηση φρεσκάδας.
  • Μαζέψτε ό,τι περιττό υπάρχει σε εμφανές σημείο και «χαλάει» την εικόνα του μπάνιου σας, είτε τοποθετώντας το μέσα στα ντουλάπια είτε μέσα σε όμορφα κουτιά αποθήκευσης που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο.
  53 μοντέρνα μπάνια που θα σας δώσουν όμορφες ιδέες για να δημιουργήσετε το δικό σας

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

jenny.gr