Προσθέστε λίγη λάμψη στις καθημερινές σας εμφανίσεις

Θα μπορούσαμε να πούμε πως τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας χωρίζονται εύκολα σε δύο κατηγορίες, στα casual και στα formal. Στην πρώτη ανήκουν όλα τα βασικά κομμάτια, τα οποία μας βοηθούν να δημιουργούμε με ευκολία κομψά σύνολα, ενώ στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν τα πιο ιδιαίτερα items που κάνουν ένα look μας να ξεχωρίσει, όπως μία τσάντα ή ένα extravagant κόσμημα. Ο συνδυασμός των παραπάνω είναι η συνταγή της επιτυχίας που θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε day to night σύνολα, αρκεί βέβαια να συνδυάσουμε σωστά τα κομμάτια ώστε να υπάρξει αρμονία.

Μία από τις τάσεις της μόδας που ξεχωρίσαμε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου είναι οι παγέτες, τις οποίες όπως φαίνεται αγαπούν ιδιαίτερα οι fashionistas και τις επιλέγουν συχνά.  Παρόλο όμως που έχουμε συνδυάσει τις παγέτες στις βραδινές μας εμφανίσεις, φέτος η μόδα μας προτείνει να εντάξουμε κομμάτια με παγέτες ακόμα και στα casual looks.

Φούστες, τοπ και πανωφόρια από παγιέτες θα προσθέσουν λάμψη στα outfits σας, τα οποία μπορείτε να φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Advertisements

Ο πιο απλός τρόπος για να συνδυάσετε ένα κομμάτι με παγιέτες είναι να το φορέσετε με ένα τοπ σε αποχρώσεις όπως το λευκό ή το μαύρο. Επιλέξτε μία φούστα με παγέτες σε μία παστέλ απόχρωση και συνδυάστε την με ένα λευκό πουκάμισο και sneakers. Το look σας θα ολοκληρωθεί με ένα blazer ή ένα leather jacket.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που επιθυμούν να δοκιμάζουν νέους συνδυασμούς, μπορείτε να συνδυάσετε τις παγιέτες με ένα άλλο pattern. Η πάντα κομψή Olivia Palermo δημιούργησε ένα ενταπωσιακό look, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως αγαπά τους mix and match συνδυασμούς, φορώντας μία φούστα από ασημί παγέτες με ένα λευκό τοπ και ένα καρό jacket.

Αν επιθυμείτε να προσθέσετε λίγη λάμψη στο denim παντελόνι σας μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της fashion infuencer Chiara Ferragni. Συνδυάστε το αγαπημένο σας παντελόνι με ένα τοπ από παγιέτες και ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα leather μπουφάν και διακριτικά κοσμήματα.

Οι παγέτες μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και looks για το γραφείο. Επιλέξτε ένα πουκάμισο από παγιέτες και συνδυάστε το με denim ή υφασμάτινο παντελόνι.

Advertisements

Μία καλά ενημερωμένη fashionista μπορεί πάντα να βρίσκει κομμάτια που θα την κάνουν να ξεχωρίσει. Όσο και αν αγαπάμε την κλασική μας καμπαρντίνα, αν η επένδυση της είναι με παγιέτες μπορεί να κάνει το look μας ακόμα πιο stylish.

Πηγή φωτογραφιών : Instagram @fashiioncarpet, @chiaraferragni, @evachen, @beautygirlandfood, @joy_monty

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή

Advertisements