Το να μπορείς να διαβάζεις και να αποκρυπτογραφείς τη συμπεριφορά ενός άλλου ανθρώπου είναι πολύ σημαντικό στις ∈ρωτικές σου σχέσεις αλλά και γενικότερα στις συναναστροφές σου με τους ανθρώπους. Η γλώσσα του σώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική στην επικοινωνία καθώς από αυτή μπορείς να αντλήσεις πολλά στοιχεία.

Την ικανότητα να καταλαβαίνεις τη ψυχολογία και τις προθέσεις κάποιου άλλου μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου και στις σχέσεις σου με άντρες.

Παρακάτω θα βρεις 5 σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον παίζει μαζί σου!

1. Έχει γνωρίσει τις φίλες σου αλλά εσύ ποτέ τους δικούς του!

Όταν ένας άντρας δεν σε συστήνει σε κανένα κοντινό του πρόσωπο τότε δε σε θεωρεί αρκετά σημαντική. Μια τέτοια κίνηση δηλώνει αδιαφορία και ανασφάλεια για τη σχέση σας. Όταν υπάρχει ενθουσιασμός στη σχέση σας, οι φίλοι  του είναι οι πρώτοι που θα το μάθουν και θα θέλουν να σε γνωρίσουν. Αν λοιπόν δεν έχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον φίλο του ή αν έχετε πετύχει τυχαία κάποιον και ο δικός σου φερόταν περίεργα τότε μάλλον κάτι πάει στραβά!

2. Δεν είναι σαφής στο που πάει και τι κάνει!

Άλλο ένα σημάδι ότι σε κοροϊδεύει είναι η ασάφεια στο που πάει και τι κάνει. Φυσικά και δε χρειάζεται να σου λέει τα πάντα αλλά αν νιώσεις ότι αποφεύγει να απαντήσει ή αν πολλές φορές σου τα λέει περίεργα τότε μάλλον κάτι κρύβει!

  5 βήματα για να "χτιστεί" η εμπιστοσύνη σε μια σχέση

3. Βρίσκει δικαιολογίες για να μη δεσμευτεί μαζί σου!

Ο άντρας που ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα θα προσπαθήσει πολύ για τη σχέση σας, ακόμα κι αν έχει τυχόν δικές του ανασφάλειες ή προβλήματα. Αν λοιπόν κάθε φορά που πάτε να έρθετε πιο κοντά εκείνος το κόβει και απομακρύνεται τότε μάλλον βρίσκει δικαιολογίες για να μη προχωρήσετε τη σχέση σας.

4. Δε παρατηρεί τις λεπτομέρειες!

Αν δε παρατηρεί τις μέρες που έχεις κακή διάθεση, τον λόγο που μπορεί να είσαι θυμωμένη ή ακόμα και μια μικρή αλλαγή στην εμφάνιση σου τότε μάλλον κάτι πάει λάθος. Όταν ένας άντρας δε παρατηρεί και πολλά σε εσένα μάλλον έχει αλλού στραμμένο το ενδιαφέρον του. Σε μια υγιή σχέση όπου υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον ο άντρας δε θα άφηνε απαρατήρητες ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες!

5. Κάνετε συνέχεια τα ίδια πράγματα!

Κάθε άντρας που θα σε δει σοβαρά θα θέλει συνεχώς να κάνετε καινούρια πράγματα ώστε να σε γνωρίσει σε βάθος. Εάν λοιπόν δε παίρνει πρωτοβουλίες και καταλήγετε στο να κάνετε συνεχώς τα ίδια πράγματα τότε το πιθανότερο είναι να μην τον απασχολεί ιδιαίτερα. Μάλλον παίζει μαζί σου και σε θέλει για να γεμίζει κάποια συγκεκριμένα κενά στη ζωή του!

  5 βήματα για να "χτιστεί" η εμπιστοσύνη σε μια σχέση

ΠΗΓΗ