Το σαλόνι είναι ο χώρος που μαζεύεστε με τους φίλους σας και τρώτε, βλέπετε ταινίες ή απλά λέτε τα νέα σας. Αυτός είναι και ο λόγος που το σαλόνι σας πρέπει να ανταποκρίνεται στο προσωπικό σας γούστο.

 

Ένα σαλόνι πρέπει να είναι πολυλειτουργικό, ζωντανό και πάνω από όλα προσωπικό. Γι’αυτό και πολλές φορές η διακόσμηση του σαλονιού σας μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση για εσάς.

 

Μην αγχώνεστε. Δείτε παρακάτω 5 σαλόνια εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους και πάρτε ιδέες για να διακοσμήσετε το δικό σας.

 

Μοντέρνο σαλόνι εξοχικού Το συγκεκριμένο σαλόνι έχει πολλά μοντέρνα στοιχεία αλλά θυμίζει πολύ σαλόνι εξοχικού. Αν αυτό είναι το ζητούμενο για εσάς τότε μπορείτε να το πετύχετε με ένα πιο “χωριάτικο” ξύλινο coffee table και διακοσμητικά μαξιλαράκια που θυμίζουν περισσότερο χωριό και λιγότερο πόλη.

Ένα μοντέρνο σαλόνι εξοχικού.

Μοντέρνο σαλόνι βιομηχανικού στιλ Αν δεν σας αρέσουν καθόλου τα μικροδιακοσμητικά και αγαπάτε την βιομηχανική διακόσμηση τότε αυτό το σαλόνι θα το λατρέψετε.

Ένα μοντέρνο σαλόνι βιομηχανικού στιλ.

Σαλόνι με πολύ χρώμα Βάλτε χρώμα στο σαλόνι σας επιλέγοντας έπιπλα με χρώμα και διακοσμητικά που δημιουργούν αντιθέσεις.

 

Ένα σαλόνι με πολλά χρώματα.

Βoho σαλόνι με πολλά διακοσμητικά Πολλοί είναι αυτοί που αγαπούν το boho. Βάλτε το στο σαλόνι σας αν είστε αυτού του στιλ και στηρίξτε το.

Ένα boho σαλόνι με πολλά διακοσμητικά.

Σαλόνι σκανδιναβικού στιλ Ένα σαλόνι σκανδιναβικού στιλ είναι ζεστό, cosy και πολύ φιλόξενο. Το γκρι, το λευκό και το μαύρο κυριαρχούν σε αυτό ενώ δεν λείπουν από τον χώρο και τα φυτά.

 

Ένα σαλόνι σκανδιναβικού στιλ.

 

Πηγή