Οι περισσότεροι από εσάς σίγουρα έχετε βρεθεί σε μια κατάσταση όπου μόλις χωρίσατε και νιώθετε την καρδιά σας να πάει να σπάσει από τη στεναχώρια. Σε πολλούς από εσάς έχει συμβεί αυτή η δύσκολη στιγμή του αποχαιρετισμού και οι περισσότεροι έχετε καταφέρει να το ξεπεράσετε και να πάτε παρακάτω.

Για όλους εσάς εκεί έξω που νιώθετε ακόμα την καρδιά σας να πονάει δείτε ποια 5 πραγματάκια δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε όταν αντιμετωπίζετε καταστάσεις σαν κι αυτή.

#1. Σιγά σιγά θα πρέπει να το ξεπεράσεις, αλλά δεν χρειάζεται αυτό να γίνει σήμερα!

#2. Κατέβασε τη σωστή εφαρμογή στο κινητό σου. Το γνωρίζεις πως υπάρχουν πάρα πολλές καλές εφαρμογές που προσφέρουν στήριξη αλλά και συμβουλές σε χωρισμένους ανθρώπους. Κάνε την έρευνά σου και θα βρεις σίγουρα μια που να σου ταιριάζει.

#3. Τα social media δεν σου κάνουν καλό σε αυτή τη φάση της ζωής σου. Το να βλέπεις ανά πάσα στιγμή τι κάνει ο πρώην σύντροφός σας δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Κάντε λίγο καιρό αποχή μέχρι να νιώσετε λίγο καλύτερα.

#4. Με το να κάθεσαι στο σπίτι και να κλαις τη μοίρα σου δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Βγες έξω ακόμα και με το ζόρι και στο υπογράφω θα νιώσεις πολύ καλύτερα την επόμενη μέρα!

#5. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Σίγουρα έχεις ακούσει πολλές φορές αυτήν την ατάκα και μπορεί να μην είσαι ακόμα έτοιμη να συνηδειτοποιήσεις το νόημά της, αλλά ο χρόνος σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον πρώην σου και να πας παρακάτω στη ζωή σου. (Αρκεί να του το επιτρέψεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.)

πηγή