Δεν χρειάζεται να κάνετε όλες μαζί τις παρακάτω αλλαγές που σας προτείνουμε. Και μια μόνο αλλαγή να κάνετε θα αρχίσετε να βλέπετε με άλλο μάτι ακόμα και την πιο βαρετή τραπεζαρία. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να ανανεώσετε τι δική σας σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. 

Βάλτε ιδιαίτερο φωτισμό Μια στιλάτη τραπεζαρία δεν χρειάζεται να έχει έναν τεράστιο πολυέλαιο στο κέντρο της για να «δείξει». Ένα ιδιαίτερο, statement φωτιστικό μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανανεώσει μια «βαρετή» τραπεζαρία.

Ένα ιδιαίτερο φωτιστικό μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Το ρουστίκ θα το λατρέψουν όλοι Όταν σκέφτεστε ρουστίκ τι σας έρχεται στο μυαλό; Εμας πάντως μας έρχεται μια χαλαρή ατμόσφαιρα που θυμίζει και λίγο εξοχικό. Αν, λοιπόν, θέλετε να δώσετε μια πιο χαλαρή νότα στην τραπεζαρία σας δεν έχετε παρά να αντικαταστήσετε το τραπέζι που ήδη έχετε με ένα ξύλινο χειροποίητο -φαινομενικά τουλάχιστον- τραπέζι. Με αυτό θα δημιουργήσετε μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Τίποτα ταιριαστό Πάνε οι εποχές που συνδυάζατε τραπέζι με καρέκλες. Πλέον μπορείτε να συνδυάσετε σχεδόν τα πάντα με τα πάντα. Ταιριάξτε διαφορετικές υφές, διαφορετικά υφάσματα και διαφορετικές χρωματικά καρέκλες. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα πιο χαλαρό στιλ.

Βάλτε καρέκλες διαφορετικών χρωμάτων και σχεδίων.

Αντικαταστήστε καρέκλες με παγκάκια Τα παγκάκια παραδοσιακά δεν ταιριάζουν σε επίσημα δείπνα αλλά τα τελευταία χρονια γίνονται όλο και μεγαλύτερη μόδα. Βάλτε από τη μια μεριά της τραπεζαρίας σας αντί για καρέκλες ένα όμορφο παγκάκι και δημιουργήστε έναν διαφορετικό και ιδιαίτερο χώρο.

Βάλτε στη μια μεριά παγκάκι αντί για καρέκλες.

Βάλτε μεγάλα διακοσμητικά Οι μεγάλοι καθρέφτες και τα μεγάλα έργα τέχνης που προκαλούν ένα δέος όταν τα κοιτάει κανείς με το που πρωτομπαίνει σε έναν χώρο μπορούν να προσθέσουν έναν παιχνιδιάρικο χαρακτήρα σε κάθε τραπεζαρία. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.

 

Ένας μεγάλος καθρέφτης θα κάνει μια μικρή τραπεζαρία να δείχνει πολύ μεγαλύτερη.

Πηγή