Το παν στα ρούχα που επιλέγουμε είναι να ταιριάζουν στο σώμα μας. Κι αν αυτή την περίοδο αισθάνεσαι ότι θέλεις να δείχνεις πιο αδύνατη η λύση δεν είναι πάντα η δίαιτα. Μπορείς να κρύψεις αυτά τα κιλά που θέλεις και να δείχνεις πιο λεπτή απλά εφαρμόζοντας μερικά εύκολα tricks στο style σου!

Advertisements

Πράγματι, επιλέγοντας σωστά τα ρούχα σου και κάνοντας το κατάλληλο styling μπορείς να δείχνεις πιο αδύνατη.

Δες λοιπόν 5 απλά tricks ντυσίματος για να δείχνεις πιο λεπτή!

1. Φόρεσε μονόχρωμα outfit

 

 

Advertisements

 

Τα μονόχρωμα outfit είναι μια κομψή και στιλάτη επιλογή που ταυτόχρονα μπορεί να κολακεύσει ιδιαίτερα το σώμα σου και να σε κάνει να μοιάζεις πιο αδύνατη. Ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για σκούρα χρώματα το εφέ αυτό θα είναι ακόμα πιο έντονο! Συγκεκριμένα, αυτό που πετυχαίνεις με τα σύνολα που περιέχουν ένα μόνο χρώμα είναι να κάνεις τη σιλουέτα να φαίνεται ψηλή, πράγμα που τα κάνει μια τέλεια επιλογή για τις πιο petite.

  9 υπέροχα σύνολα για να υιοθετήσετε την μονοχρωμία στο ντύσιμό σας

2. Χρησιμοποίησε ζώνες

 

Η ζώνη είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να αλλάξει τα ρούχα σου, κάνοντας τα πιο θηλυκά και πιο πολύ στα μέτρα σου. Με το να βάλεις μια λεπτή ζώνη σε ένα φαρδύ φόρεμα ή σε ένα ογκώδες πουλόβερ καταφέρνεις να κάνεις τη σιλουέτα σου να διαγράφεται και να φαίνεται πιο θηλυκή. Τονίζοντας λοιπόν τη μέση σου, που είναι το πιο αδύνατο σημείο στο σώμα, το κάνεις να φαίνεται πιο λεπτό.

3. Φόρεσε shapewear

Τα shapewear έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν σχήμα στο σώμα ώστε να φαίνεται πιο σμιλευμένη η σιλουέτα. Αν λοιπόν έχεις σκοπό να βάλεις κάτι εφαρμοστό αλλά νιώθεις ότι μερικά σημεία του σώματος σου διαγράφονται τότε δοκίμασε να φορέσεις ένα shapewear. Εξάλλου, κυκλοφορούν σε τόσα σχέδια που σίγουρα κάποιο από αυτά θα σε βολεύει με το ρούχο που έχεις επιλέξει.

Advertisements

4. Προτίμησε τις μυτερές γόβες

 

 

Οι γόβες σε γενικές γραμμές δίνουν ύψος στο σώμα και το κολακεύουν ιδιαίτερα. Εξάλλου, φορώντας τις γόβες μας οι περισσότερες γυναίκες νιώθουμε αυτοπεποίθηση! Αν θέλεις όμως να κρύψεις μερικά κιλά τότε προτίμησε μυτερές γόβες από άλλες που έχουν πιο στρογγυλεμένη μύτη. Αυτό το απλό trick δίνει περισσότερο ύψος στα πόδια, άρα και γενικότερα στη σιλουέτα. Το αποτέλεσμα αυτού είναι να δείχνεις ψηλότερη αλλά και πιο αδύνατη.

  9 υπέροχα σύνολα για να υιοθετήσετε την μονοχρωμία στο ντύσιμό σας

5. Διάλεξε ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες

Advertisements

 

 

 

Αν θέλεις να δείχνεις λίγο πιο λεπτή τότε είναι καλύτερα να αφήσεις στην άκρη τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και φούστες και να τα αντικαταστήσεις με ψηλόμεσα. Τα ψηλόμεσα ρούχα συνήθως φτάνουν ως τη μέση ή λίγο κάτω από αυτή με αποτέλεσμα να μην πιέζουν σε δύσκολα σημεία ώστε να εξέχουν τυχόν παχάκια. Συν τοις άλλοις, τα ψηλόμεσα παντελόνια και οι ψηλόμεσες φούστες είναι σίγουρα πιο μοδάτα!

ΠΗΓΗ

Advertisements

 

Advertisements