Τα πλαϊνά παχάκια είναι κάτι πολύ κοινό αλλά και ενοχλητικό. Εξάλλου, το λίπος αυτό δίπλα από την κοιλιά προεξέχει από τα ρούχα με το αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου κολακευτικό. Σου έχουμε όμως καλά νέα: αν ντυθείς σωστά μπορείς να κρύψεις τελείως τα πλαϊνά παχάκια!

Advertisements

Μην ανησυχείς λοιπόν αν έχεις παχάκια δίπλα από την κοιλιά που σου χαλάνε την εικόνα.

Δες 5 στιλιστικά tips για να κρύψεις τα πλαϊνά παχάκια!

1. Απόφυγε τις ζώνες

 

Advertisements

Μπορεί οι ζώνες να είναι ένα πολύ βολικό και στιλάτο αξεσουάρ αλλά αν έχεις συσσωρευμένο λίπος στο πλάι τότε είναι καλύτερα να τις αποφύγεις. Κι αυτό γιατί οι ζώνες θα σε «κόψουν» στο επίμαχο σημείο και θα τονίσουν αυτή την αδυναμία, κάνοντας τα παχάκια να προεξέχουν ακόμα περισσότερο. Αν παρόλα αυτά θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις ζώνη, τότε φόρεσε την αρκετά ψηλά στη μέση κι όχι χαμηλά στη λεκάνη.

2. Προτίμησε τα ψηλόμεσα παντελόνια

 

Advertisements

Η σωστή επιλογή παντελονιού είναι κλειδί για να μην τονίσεις τα παχάκια. Έτσι, συνήθως τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια πατάν στο εν λόγω σημείο και το βγάζουν πιο έντονα προς τα έξω. Απόφυγε τα λοιπόν και προτίμησε τα ψηλόμεσα παντελόνια, τα οποία κουμπώνουν ψηλά και δε θα τραβήξουν την προσοχή εκεί που δε θέλεις.

3. Φόρεσε φούστες και φορέματα σε άλφα γραμμή

 

Η άλφα γραμμή σε φορέματα και φούστες είναι η πιο κολακευτική για εσένα αν έχεις συσσωρευμένο λίπος στο πλάι. Κι αυτό γιατί τονίζουν τη μέση σου που είναι άλλωστε και το δυνατό σου σημείο, αλλά πέφτουν ριχτά και κρύβουν την ατέλεια σου. Επίλεξε λοιπόν αυτό το στυλ την επόμενη φορά που θα αναζητάς μια φούστα ή ένα φόρεμα που να σε κολακεύει!

Advertisements

4. Διάλεξε τα σωστά εσώρουχα

Το σωστό εσώρουχο είναι πολύ σημαντικό αν θέλεις η σιλουέτα σου να δείχνει ομοιόμορφη και χωρίς προεξοχές. Έτσι, διάλεξε προσεκτικά το σλιπάκι σου καθώς αν σε πατάει στη λεκάνη τότε θα κάνει τα παχάκια σου να φαίνονται πιο έντονα από τα ρούχα σου. Μια καλή λύση αποτελούν τα εσώρουχα χωρίς ραφές που περιορίζουν την πίεση στο minimum και δεν κάνουν τα παχάκια σου να προεξέχουν.

5. Δώσε σημασία στο ύφασμα των ρούχων σου

 

Advertisements

Το ύφασμα των ρούχων που επιλέγεις είναι ένα σημείο στο οποίο αξίζει να βάλεις περισσότερη σκέψη. Αν θέλεις λοιπόν να κρύψεις τα πλαϊνά παχάκια τότε είναι καλύτερα να προτιμήσεις σκληρά υφάσματα, όπως είναι το τζιν και το δέρμα. Από την άλλη, υφάσματα που είναι πιθανό να διαγράφουν πολύ και να τονίσουν την αδυναμία σου είναι το σατέν, η ελαστίνη και ο πολυεστέρας.

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements