Είσαι ένα ελεύθερο και εμπνευσμένο πνεύμα; Τότε πολύ πιθανόν να έχετε  έναboho chic σπίτι και σίγουρα θα θέλετε να κρατήσετε την αγαπημένη σας διακόσμηση στο αγαπημένο σας στυλ, ανεξάρτητα από το τι διάστημα ή περίσταση είναι. Έντονα χρώματα, τρελά μοτίβα, του Μαρόκου και της τσιγγάνικής αφής – αυτό που boho chic στυλ είναι περίπου. Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας αξιολάτρευτα boho chic χριστουγεννιάτικα στολίδια και Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, ακόμα κι αν το έχετε δοκιμάσει, τέτοιες ιδέες δεν έχετε δει ποτέ.

Στολίστε ένα σούπερ πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορεί να είναι διακοσμημένο με vintage και τσιγγάνικου στιλ στολίδια, πολύχρωμες φούντες και γιρλάντες, φώτα και μπάλες. Μπορείτε να κρεμάσετε ένα ραβδί χριστουγεννιάτικο δέντρο στον τοίχο και να διακοσμήσετε αυτό το δέντρο με πολύχρωμα στολίδια. όαα περισσότερα χρώματα και μοτίβα τόσο πιο διασκεδαστικό το αποτέλεσμα που θα πάρετε, μην διστάσετε για όλο αυτό το ανακατάτεμα.

Στολίστε πολύχρωμα στολίδια Boho Chic στιλ και κάνετε μερικά μοναδικά από αυτά. Μπορείτε να κάνετε μόνοι σας κάποια με το βελονάκι. Βρείτε μερικά Vintage στολίδια και να τα κάνετα να κρέμονται χρησιμοποιώντας ένα στεφάνι κεντητό με κορδέλαΒάλτε  στολίδια σε ένα βάζο και προσθέσετε ένα εορταστικό πνεύμα.

Οι ιδέες πάρα πολλές και εμείς έχουμε για σας 43 Πολύχρωμες Ιδέες Boho Chic Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, για να εμπνευστείτε.

Πηγή