Τo πόσο σημαντικό είναι να φοράμε αντηλιακό το γνωρίζουμε παρ’ όλα αυτά, τις πρώτες φορές που θα βγείτε για ηλιοθεραπεία λίγο να ξεχάσετε να ανανεώσετε το αντηλιακό σας μπορεί να καείτε.

Advertisements

Αυτό το χαρακτηριστικό επίπονο κοκκίνισμα στη μύτη, στην πλάτη, στους ώμους, πίσω από τα γόνατα ή ακόμα και στα πέλματα είναι ένα ηλιακό έγκαυμα που πρέπει να φροντίσετε άμεσα!

Συγκεντρώσαμε 4+1 tips που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το «κάψιμο» από τον ήλιο:

#1. Πριν από οτιδήποτε άλλο φρόντισε να πιειτε αρκετό νερό, προκειμένου να αναπληρώσει ο οργανισμός σας την χαμένη υγρασία.

#2. Αποφύγετε να φοράτε εφαρμοστά ρούχα ενώ επιλέξτε αυτά να είναι βαμβακερά για να μην σας πιέζουν στην καθημερινότητά σας.

Advertisements

#3. Ενυδατώστε διαρκώς την επιδερμίδα σας για τις επόμενες ημέρες ώστε να αποφύγετε το ξεφλούδισμα.

#4. Αν έχετε φυσικό gel αλόης μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο και μετά να το αλείψετε στην καμένη περιοχή. Ένα after sun ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος μπορεί να έχει ι μαγικές ιδιότητες για την επούλωση του δέρματός.

#5. Τα φακελάκια του σκούρου τσαγιού είναι μια από τις θεραπείες του εγκαύματος από τον ήλιο, που μπορείτε να εφαρμόσετε σπίτι σας. Απλά απλώστε τα νωπά φακελάκια χρησιμοποιημένου τσαγιού πάνω στην περιοχή.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

πηγή

Advertisements
Advertisements