Οι φωτισμένες συνθέσεις, με λαμπάκια ή κεριά, είναι από τις πιο απλές χριστουγεννιάτικες ιδέες και τα κάθε μορφής μεταλλικά-ξύλινα φαναράκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πολύ εύκολα καλαίσθητες διακοσμήσεις σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.

Advertisements

Σε πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού αλλά και σε αυτά με εποχιακά είδη θα βρείτε τέτοια φαναράκια σε πολύ οικονομικές τιμές. Η ποιότητα-αντοχή τους για την συγκεκριμένη χρήση δεν ενδιαφέρει και η εμφάνισή τους μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει αν τα βάψετε σε όποια απόχρωση προτιμάτε.

Για τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σας μπορείτε να τα αξιοποιήσετε είτε προσθέτοντάς του εξωτερικά κάποια γιορτινά στοιχεία (φυσική πρασινάδα, κουκουνάρια, κορδέλες, φιόγκους κλπ) και τοποθετώντας στο εσωτερικό κεράκια ή μια σειρά φωτάκια ή “γεμίζοντας” το εσωτερικό με κάθε τύπου γιορτινά διακοσμητικά (φωτάκια, μπάλες, χριστουγεννιάτικες φιγούρες κλπ).

Ανάλογα με το μέγεθός τους τοποθετείστε τα είτε μεμονωμένα είτε σαν σύνθεση αποτελούμενη από 3-4 ίδια κομμάτια, ειδικά τα μικρού μεγέθους θα αναδειχθούν με αυτόν τον τρόπο πολύ καλύτερα.

Με τους ίδιους τρόπους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χριστουγεννιάτικο στολισμό και μεταλλικές λάμπες πετρελαίου, κανονικές ή διακοσμητικές.

Ιδανικά και για σκεπαστούς εξωτερικούς χώρους, την είσοδο του σπιτιού, εισόδους πολυκατοικιών κλπ. Στις συνθέσεις εξωτερικών χώρων για να τα φωτίσετε χρησιμοποιείστε κεριά led ή φωτάκια μπαταρίας.

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

 

Advertisements