Αυτό που λένε πως ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να απογειώσει όλο το look σου, δεν είναι και τόσο αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως ένα κραγιόν μπορεί να ολοκληρώσει ιδανικά το μακιγιάζ σου, αν αυτό έχει γίνει σωστά.

Επειδή, λοιπόν, ένα κόκκινο κραγιόν δεν μπορεί να αναδειχθεί από μόνο του, τα παρακάτω 4 tips θα σου δείξουν τι άλλο χρειάζεται να κάνεις για να είσαι βαμμένη στην εντέλεια.

1. Κραγιόν ή lipstick; Αν επιλέξεις ένα (matte) κραγιόν, τότε προτίμησε foundation και concealer σε υγρή μορφή, ενώ αν σ’ αρέσει περισσότερο το lipstick, μην ξεχάσεις να βάλεις λίγο πούδρα στο πρόσωπο σου, ώστε να μην γυαλίζεις υπερβολικά.

2. Bronze και μόνο. Tα χείλη σου θα αναδειχθούν περισσότερο αν τονίσεις τις γωνίες του προσώπου με λίγο bronzer πούδρα. Μην ξεχάσεις να βάλεις και στην περιοχή «Τ», αλλά και στο λαιμό.

3. Τόνισε τα φρύδια σου με λίγο σκούρα σκιά και στη συνέχεια άπλωσε μία πιο ανοιχτή σκιά- κατά προτίμηση απαλή ροζ – στο εξωτερικό κόκκαλο. Στη συνέχεια, αυτά που θα χρειαστείς για το βάψιμο των ματιών σου είναι eyeliner-μία λεπτή γραμμή είναι αρκετή, αρκετές στρώσεις μάσκαρα και λίγο λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο!

4. Είσαι 90% έτοιμη! Τι απέμεινε; Το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν και φυσικά ο άρωμα σου. Άπλωσέ το προσεκτικά και σιγουρέψου πως θα το πάρεις μαζί σου. Λίγο άρωμα πίσω από τα αυτιά, στους καρπούς και το λαιμό και θα μαγέψεις όποιον περάσει στο διάβα σου!

joytv.gr