Όλοι ερωτευτήκαμε παιδιά, έτσι δεν κάναμε όμως. Γι’αυτό ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για αυτές τις ενοχλητικές/εκνευριστικές δημοσιεύσεις που κάνεις εσύ με την σχέση σου. Ναι εσύ! Σύμφωνα με έρευνες -μέχρι και οι επιστήμονες έχουν ασχοληθεί- όλοι όσοι δείχνουν τόσο έντονα το έτερον ήμισυ στα social media τότε δεν νιώθουν πραγματικά αυτή την αγάπη που εκδηλώνουν στα προφίλ τους. Οκ αυτό δεν είναι κάτι άγνωστο.

Καταλαβαίνουμε ότι θες να δείξεις την αγάπη σου για τον φίλο σου, αλλά καλό είναι να αποφύγεις οπωσδήποτε τα παρακάτω. Για σένα το λέμε, δηλαδή.

1. Η όλη αγάπη σε status

Κυρίως αυτό συμβαίνει γιατί θέλεις να δείξεις στον πρώην σου, πόσο γαμάτος είναι ο νυν σου. Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση, ωστόσο αυτά καλό είναι να μην γίνονται πλέον. Αν θέλεις να πεις κάτι στον φίλο σου, μπορείς να του το πεις χωρίς να δημοσιεύεις status συγκινητικά/αγαπησιάρικα/γλυκούλικα κτλ.

2. Οι τσακωμοί σας να μένουν μεταξύ σας

Έχεις τσακωθεί με τον σύντροφο σου και θέλεις να του δείξεις πόσο πολύ σε έχει ενοχλήσει, postάροντας φωτογραφία με βαθύ quote ή τραγούδι με συγκεκριμένο στίχο. Όχι. Γιατί να μαθαίνουν όλοι ότι κάθε τρεις και λίγο τσακώνεστε; Πίστεψε μας, δεν ενδιαφέρει κανέναν.

3. Οι φωτογραφίες που χάνεις το μέτρημα

Κάθε μέρα. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Ένα θα σου πούμε μπας και καταλάβεις ότι είναι υπερβολικό να ανεβάζεις τόσες πολλές φωτογραφίες μαζί του. Αν και όταν χωρίσετε, δεν θα βαριέσαι να σβήνεις μία-μία φωτογραφία από κάθε φάκελο;

4. Selfie απ΄το κρεβάτι

Χωρίς κανένα νόημα αυτή η selfie. Ότι τι; Θέλετε να ενημερώσετε ότι κάνατε ή πρόκειται να κάνετε σ∈ξ; Κακό!

thatslife.gr