Έχετε τα πάντα και ακόμα δεν έχετε δει το αποτέλεσμα που θα θέλατε στο μήκος των βλεφαρίδων σας; Ακολουθούν 4 δοκιμασμένοι τρόποι να αποκτήσετε το βλέμμα που επιθυμείτε, οι οποίοι όντως φέρνουν αποτελέσματα.

Advertisements

1. Lash Serum

Μιλήστε με το δερματολόγο σας, προκειμένου να σας προτείνει έναν αποτελεσματικό ορό για τις βλεφαρίδες. Συστατικά, όπως οι βιταμίνες και τα ceramides, μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν το βλέμμα, πυκνώνοντας και κάνοντας πιο ανθεκτικές τις βλεφαρίδες.

2. Καστορέλαιο και λάδι καρύδας

Εάν προτιμάτε μια πιο natural επιλογή, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε καστορέλαιο ή λάδι καρύδας. Οι ενυδατικές τους ιδιότητες θα ενδυναμώσουν τις βλεφαρίδες, που σπάνε εξαιτίας της χρόνιας χρήσης μάσκαρα. Χρησιμοποιήστε ένα spoolie για να εφαρμόσετε το προϊόν πριν τον ύπνο, και το πρωί ξεπλύνετέ το καλά με νερό.

3. Lash extensions

Αν ψάχνετε κάτι που θα σας δώσει άμεσα αποτελέσματα, τότε δεν έχετε παρά να κλείσετε ραντεβού για εξτένσιον βλεφαρίδων. Αναζητήστε μια καλά εκπαιδευμένη αισθητικό και επιλέξτε λεπτές και διακριτικές βλεφαρίδες, αν θέλετε να αποκτήσετεένα πιο φυσικό look.

4. Lash lift

Εάν θέλετε πυκνές βλεφαρίδες, που να μη δείχνουν ούτε στο ελάχιστο ψεύτικες, τότε η τεχνική lash lift είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Mε αυτήν ανασηκώνεται μία μία βλεφαρίδα από τη ρίζα μέχρι την άκρη της. Με την εφαρμογή αυτής της καινοτόμου μεθόδου επιτυγχάνεται η ανόρθωση των βλεφαρίδων, ενώ παράλληλα η καμπυλότητά τους γίνεται πιο έντονη, αναβαθμίζοντας έτσι το βλέμμα.

Advertisements

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements