Οι κότσοι με πλεξούδες είναι πάντα μια ωραία επιλογή για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις! Παρακάτω σου δείχνουμε βήμα-βήμα πώς θα τους φτιάξεις.

Bήμα 1ο: Λούσε τα μαλλιά σου 2 μέρες πριν χρειαστεί να κάνεις το συγκεκριμένο χτένισμα. Όταν έρθει η ώρα να φτιάξεις τα μαλλιά σου χρησιμοποίησε dry shampoo για τις ρίζες ώστε να διώξεις τη λιπαρότητα από τα μαλλιά σου. Στη συνέχεια χτένισέ τα καλά για να μην είναι μπερδεμένα.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Βήμα 2ο: Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση ώστε να φτιάξεις τις πλεξούδες σου.

Βήμα 3ο: Πλέξε τις πλεξούδες  δεξιά και αριστερά στο κεφάλι σου και στα δύο πλαινά. Μπορείς να πλέξεις όσες πλεξούδες θέλεις αλλά εμείς θα σου προτείναμε να κάνεις γύρω στις 4 ώστε να είναι η πλέξη πιο αραιή και να μπορείς να πετύχεις τέλειο ανέμελο look.

Βήμα 4ο: Φέρε τη δεξιά πλεξούδα προς τα αριστερά πάνω από τη χωρίστρα και την αριστερή πλεξούδα στη δεξιά πλευρά. Kάνε το ίδιο ακριβώς πράγμα και στις πλεξούδες που έχεις φτιάξει στο πίσω μέρος των μαλλιών σου. Βγάλε μερικά μικρά τουφάκια ώστε να φαίνεται το look πιο ατημέλητο. Στερέωσε με τσιμπιδάκια και χρησιμοποίησε μια λακ για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα.

  Λιπαρά μαλλιά με ξηρές άκρες: 3 σημεία που πρέπει να προσέξει

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

πηγή