Οι τρύπες στον τοίχο είναι εξίσου ενοχλητικές αλλά και άσχημες και χαλάνε όλο τον χώρο ή το δωμάτιο. Θα σου δείξω τέσσερις τρόπους για να τις καλύψεις με υλικά που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου ή μπορείς πολύ εύκολα να προμηθευτείς.

Advertisements

Με αυτές τις απλές συμβουλές θα μπορείς εύκολα και γρήγορα να καλύψεις τις τρύπες και να απαλλαχτείς από αυτές μια και καλή. Ακολούθησε αυτή που σου ταιριάζει και θα δεις πως θα σου λύσει τα χέρια.

Κλείσε την τρύπα στον τοίχο με οδοντόκρεμα

Με μια λευκή οδοντόκρεμα μπορείς να καλύψεις τυχόν τρύπες στον τοίχο του σπιτιού σου. Πάρε μια μικρή ποσότητα και με ένα χαρτόνι κάλυψε την τρύπα ομοιόμορφα μέχρι να μην φαίνεται.

Κλείσε την τρύπα στον τοίχο με λευκή κόλλα

Advertisements

Η λευκή κόλλα μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για να καλύψεις τις τρύπες στους τοίχους. Φορώντας γάντι βάλε λίγη κόλλα στο δάχτυλο σου και τοποθέτησε την επάνω στην τρύπα μέχρι να καλυφθεί τελείως.

Κλείσε την τρύπα στον τοίχο με σαπούνι

Πάρε ένα λευκό σαπούνι και με κυκλικές κινήσεις τρίψε με αυτό την τρύπα στον τοίχο. Αυτό θα λειτουργήσει σαν στόκος και θα καλύψει τέλεια την τρύπα.

Κλείσε την τρύπα στον τοίχο με στόκο

Ο πιο γνωστός τρόπος για να καλύψουμε τις τρύπες είναι με στόκο και με μια σπάτουλα. Τοποθετώ λίγο στόκο στην άκρη της σπάτουλας και την περνάς πάνω από την τρύπα. Έπειτα αν ο τοίχος δεν είναι λευκός προμηθεύομαι ένα μικρό κουτί με χρώμα και βάφω από επάνω. Αυτός ο τρόπος αν και ο πιο ακριβός λόγω του χρώματος είναι και αυτός που σου εγγυάται επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Advertisements

Αυτοί οι τέσσερις τρόποι για να καλύψεις τις τρύπες στον τοίχο είναι όλες εύκολες και απλές. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα με τα υλικά που έχεις στο σπίτι και απόλαυσε το μοναδικό αποτέλεσμα που ψάχνεις.

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements