Σας αρέσει οι χειροτεχνίες; Τότε ήρθε η ώρα να φτιάξετε τα δικά σας χριστουγεννιάτικα στολίδια γεμίζοντας διάφανες μπάλες με διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα και είναι η ιδανική απασχόληση για τα παιδιά.

Advertisements

Φαίνονται πολύ όμορφες και κομψές με ότι κι αν τις διακοσμήσετε. Μπορείτε να βάλετε κλαδάκια από αειθαλή δέντρα, κουκουνάρια, παχύφυτα. Μπορείτε επίσης να βάλετε ξυλάκια κανέλας, πορτοκάλι και αιθέρια έλαια με αποτέλεσμα να γεμίσει το σπίτι σας με αρώματα.

Η λινάτσα είναι επίσης ιδανική για να τις γεμίσετε και μπορείτε να ολοκληρώσετε το στολίδι σας με ένα φιόγκο.

Μια άλλη ιδέα είναι να γεμίστε τα στολίδια σας με καραμέλες διαφόρων ειδών, σοκολατάκια και M & Ms. Τα παιδιά σας θα τα λατρέψουν και θα χαρούν να φτιάξουν τέτοια στολίδια που είναι ιδανικά και για δώρο.

Τέλος μπορείτε να γεμίσετε τις μπάλες με gliter, φούντες, κομφετί, αστέρια από σελίδες βιβλίων, ψεύτικο χιόνι με χριστουγεννιάτικες μινιατούρες και φιγούρες, να γεμίσετε με κορδέλες ακόμα και με ένα origami.

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βάλετε μέσα στις μπάλες που το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία.

Advertisements

Δείτε παρακάτω μερικές υπέροχες ιδέες που θα σας εμπνεύσουν να φτιάξετε τις δικές Χριστουγεννιάτικες μπάλες

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements