Σας αρέσει οι χειροτεχνίες; Τότε ήρθε η ώρα να φτιάξετε τα δικά σας χριστουγεννιάτικα στολίδια γεμίζοντας διάφανες μπάλες με διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα και είναι η ιδανική απασχόληση για τα παιδιά.

Φαίνονται πολύ όμορφες και κομψές με ότι κι αν τις διακοσμήσετε. Μπορείτε να βάλετε κλαδάκια από αειθαλή δέντρα, κουκουνάρια, παχύφυτα. Μπορείτε επίσης να βάλετε ξυλάκια κανέλας, πορτοκάλι και αιθέρια έλαια με αποτέλεσμα να γεμίσει το σπίτι σας με αρώματα.

Η λινάτσα είναι επίσης ιδανική για να τις γεμίσετε και μπορείτε να ολοκληρώσετε το στολίδι σας με ένα φιόγκο.

Μια άλλη ιδέα είναι να γεμίστε τα στολίδια σας με καραμέλες διαφόρων ειδών, σοκολατάκια και M & Ms. Τα παιδιά σας θα τα λατρέψουν και θα χαρούν να φτιάξουν τέτοια στολίδια που είναι ιδανικά και για δώρο.

Τέλος μπορείτε να γεμίσετε τις μπάλες με gliter, φούντες, κομφετί, αστέρια από σελίδες βιβλίων, ψεύτικο χιόνι με χριστουγεννιάτικες μινιατούρες και φιγούρες, να γεμίσετε με κορδέλες ακόμα και με ένα origami.

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βάλετε μέσα στις μπάλες που το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία.

Δείτε παρακάτω μερικές υπέροχες ιδέες που θα σας εμπνεύσουν να φτιάξετε τις δικές Χριστουγεννιάτικες μπάλες