Οι επιλογές στα σχέδια για τα νύχια του Χειμώνα είναι αμέτρητες. Κυμαίνονται από τα μονόχρωμα και με μικρά διακριτικά μανικιούρ μέχρι εκείνα που είναι διακοσμημένα με πιο περίτεχνες ζωγραφιές και τραβούν την προσοχή.

Πάρε ιδέες για το επόμενο σου σχέδιο στα νύχια από τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Απλά και μίνιμαλ σχέδια νυχιών για υπέροχο μανικιούρ

Αν προτιμάς τα διακριτικά σχέδια νυχιών, τότε πέρα από τα μονόχρωμα, μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις με τις διαφορετικές αποχρώσεις μανό. Έτσι, θα δημιουργήσεις εύκολα εκπληκτικά μανικιούρ χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Συνδύασε απλά τα χρώματα βερνικιών που σου αρέσουν και το αποτέλεσμα θα σε μαγέψει.

Από εκεί και πέρα, μπορείς να δοκιμάσεις να ζωγραφίσεις γραμμές ή να κολλήσεις αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ. Πρόκειται για ένα απλό, αλλά πολύ εντυπωσιακό σχέδιο που δεν χρειάζεται να είσαι μανικιουρίστ για να το πετύχεις.

Σε περίπτωση πάλι που θες να προσθέσεις λάμψη στα νύχια σου, το glitter, τα φύλλα χρυσού και τα στρας θα γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι. Η χρήση τους είναι απλή και η εφαρμογή τους πάνω σε ένα μονόχρωμο μανικιούρ μπορεί να το μεταμορφώσει πλήρως.

  Rainbow nails: Η ανοιξιάτικη τάση στα νύχια που θα αγαπήσουμε

Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε το αγαπημένο γαλλικό στα νύχια σε κλασικές ή ιδιαίτερες αποχρώσεις, όπως επίσης και τα ombre nails που η τεχνική δημιουργίας τους είναι απλή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περίτεχνα σχέδια στα νύχια για τον Ιανουάριο

Πέρα όμως από τα απλά και μίνιμαλ σχέδια μανικιούρ, υπάρχουν περίτεχνες ιδέες που μπορούν να κάνουν τα νύχια σου ξεχωριστά.

Αν λοιπόν σου αρέσει να δημιουργείς «έργα τέχνης» με καμβά τα νύχια σου, τότε η επιλογή ενός γραμμικού σχεδίου αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Μπορείς να ζωγραφίσεις πάνω σε μια χειμωνιάτικη βάση σχήματα που δημιουργούνται από παράλληλες, κάθετες ή τεμνόμενες γραμμές, είτε να δοκιμάσεις κάποια nail art σε γραμμικό στυλ.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι όμως και τα νύχια μάρμαρο. Τα χρωματιστά νερά τους μπορούν να δώσουν στο μανικιούρ σου μια πολύ εντυπωσιακή όψη και να τραβήξουν τα βλέμματα.

  Rainbow nails: Η ανοιξιάτικη τάση στα νύχια που θα αγαπήσουμε

Ένα ακόμη πιο χαρακτηριστικό σχέδιο που αξίζει να τολμήσεις είναι και τα πλεκτά νύχια. Σε ανάγλυφα συνήθως nail art, τα μανικιούρ αυτά θυμίζουν τα πουλόβερ της εποχής και χαρίζουν μια όμορφη ζεστασιά στα νύχια σου. Ταιριάζουν εκπληκτικά με σχέδια όπως το καρό.

Και βέβαια δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε τα φλοράλ μανικιούρ που επίσης είναι ιδανικά για τη σεζόν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ