Ένα από τα ζεστά ρούχα που αγαπάμε πολύ το Φθινόπωρο / Χειμώνα, δεν είναι άλλο από το πουλόβερ. Στα καταστήματα μπορούμε να βρούμε μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών σχεδίων που καλύπτουν όλα τα γούστα και ανάλογα με τον συνδυασμό που θα κάνουμε, μπορούμε να τα φορέσουμε σε κάθε περίσταση.

Μάλιστα τα πλεκτά γυναικεία πουλόβερ με ανάγλυφα σχέδια πλεξούδας, πολύχρωμους ρόμβους, αλλά και ιδιαίτερες ζωγραφιές αποτελούν κλασσικά κομμάτια για μια καθημερινή εμφάνιση. Συνδυάζονται υπέροχα με φούστα, αλλά και με παντελόνι.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και τα μάλλινα πουλόβερ από κασμίρ που είναι πιο λεπτά και μαλακά. Τα συγκεκριμένα μπορούν να φορεθούν ακόμη και σε βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις.

Τα πιο αγαπημένα χρώματα στα γυναικεία πουλόβερ είναι συνήθως το μαύρο, το ροζ και το γκρι σε όλες του τις αποχρώσεις. Αν ωστόσο σας αρέσουν περισσότερο τα έντονα χρώματα και οι ιδιαίτεροι χρωματισμοί μπορείτε να επιλέξετε για παράδειγμα ένα κόκκινο πουλόβερ ή ένα μουσταρδί.

  Πως να φορέσεις το παρεό σου με 8 διαφορετικούς τρόπους

Δείτε στη συνέχεια πως μπορείτε να φορέσετε το πλεκτό σας πουλόβερ, κάνοντας εντυπωσιακούς συνδυασμούς για κάθε ώρα και στιγμή.

Πηγή