Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια μανικιούρ είναι φυσικά το γαλλικό. Αν ωστόσο θέλετε να συνδυάσετε την κομψότητα που προσφέρει, με την λάμψη που μπορούν να δώσουν τα στρας στα νύχια σας, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!

Σε κλασσικές ή χρωματιστές αποχρώσεις, αλλά και στο ιδιαίτερο όμπρε του σχέδιο, το french manicure μπορεί να αποτελέσει την τέλεια επιλογή για την καθημερινότητα, αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις μας. Και μην ξεχνάτε πως το γαλλικό είναι μια από τις πιο top προτάσεις για νυφικά νύχια.

Κλασσικό γαλλικό μανικιούρ διακοσμημένο με στρας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν και κλασσικό, το γαλλικό στα νύχια με λευκή γραμμή μπορεί να έχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων με στρας. Συνδυασμένο με γαλακτερό άσπρο ή ροζ χρώμα στη βάση, είτε με ένα nude ή πιο έντονο ροζ μανό, το γαλλικό μανικιούρ είναι πάντα μια όμορφη ιδέα για μανικιούρ.

  9 υπέροχες καλοκαιρινές ιδέες για νύχια σε μπλε αποχρώσεις από το Όλα για την Γυναίκα

Προσθέτοντας επιπλέον φλοράλ ή γραμμικά nail art και μερικά διακριτικά στρας σε διάφορες αποχρώσεις, μπορείτε να μεταμορφώσετε πλήρως το απλό αυτό γαλλικό σχέδιο νυχιών και να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και στον γάμο σας.

Μάλιστα πέρα από τα χρώματα, τα στρας κυκλοφορούν και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχημάτων. Χρησιμοποιήστε αυτά που προτιμάτε και βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει.

Κολλήστε τα στη βάση του νυχιού, στη μέση της επιφάνειας του ή παράλληλα με τη γραμμή. Όλα φαίνονται εκπληκτικά!

Χρωματιστά σχέδια στα νύχια για γαλλικό με στρας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πέρα από τη λευκή γραμμή, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα βερνικιού σας αρέσει για να κάνετε όμορφα σχέδια για νύχια γαλλικό με στρας.

Το μαύρο μανό για παράδειγμα αποτελεί μια πολύ δημοφιλή πρόταση. Χρησιμοποιώντας το σε συνδυασμό με nude ή ροζ, μπορεί να κάνει τα νύχια σας μαγευτικά. Βάζοντας επιπλέον μερικά στρας, δίνετε στο γαλλικό μανικιούρ σας τη λάμψη που χρειάζεται για να απογειωθεί.

  9 υπέροχες καλοκαιρινές ιδέες για νύχια σε μπλε αποχρώσεις από το Όλα για την Γυναίκα

Εκτός από το μαύρο χρώμα, ενδιαφέρουσα πρόταση αποτελούν και τα κόκκινο, φούξια, μπλε βερνίκια, καθώς και οποιοδήποτε άλλο σας αρέσει. Εφαρμόστε τα λοιπόν σαν απλή γραμμή γαλλικού στην άκρη του νυχιού ή παίξτε με το σχήμα της κάνοντας την ασύμμετρη, ανάποδη κλπ.

Ombre γαλλικό σχέδιο νυχιών με στρας

 

 

 

 

 

 

 

Και βέβαια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα αγαπημένα baby boomer nails, γνωστά και ως όμπρε γαλλικό στα νύχια.

Με ροζ, λευκή, ροδακινί ή nude βάση, τα ombre νύχια γαλλικό με στρας αποτελούν την τέλεια εναλλακτική πρόταση για όσες θέλουν να ξεφύγουν από την κλασσική γραμμή. Δεν είναι δύσκολα στη δημιουργία τους, αρκεί να γνωρίζετε μερικά απλά βήματα.

ΠΗΓΗ