Οι προετοιμασίες για τις καλοκαιρινές σας διακοπές ξεκίνησαν; Ετοιμάσατε την βαλίτσα σας με σύνολα για το νησί και όχι μόνο; Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι και για τον εαυτό σας;

Αφού φροντίσετε την αποτρίχωση και τα μαλλιά σας, καλό θα είναι να περιποιηθείτε λίγο και τα άκρα σας. Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν; Οι συνδυασμοί μανικιούρ – πεντικιούρ είναι must για την περίοδο των διακοπών. Κι αυτό διότι τα νύχια σας θα φαίνονται με κάθε ευκαιρία. Τόσο στην παραλία όπου θα απολαμβάνετε το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία σας, όσο και στις βόλτες σας!

Βάψτε λοιπόν τα νύχια σας με υπέροχα σχέδια και κάντε την εμφάνιση σας εντυπωσιακή.

Ιδανικοί συνδυασμοί μανικιούρ – πεντικιούρ για τις καλοκαιρινές διακοπές σας:

Η πιο απλή λύση είναι η επιλογή ενός όμορφου καλοκαιρινού βερνικιού, συνήθως έντονου χρωματικά, όπως το φούξια, το κοραλί, τα neon nails κλπ. Κάντε λοιπόν αυτό το χρώμα τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια σας και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Ωστόσο, αν σας αρέσει να παίζετε με τα χρώματα μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε άλλον τόνο του ίδιου χρώματος στα χέρια και άλλον στα πόδια, είτε να επιλέξετε συμπληρωματικές ή αντίθετες αποχρώσεις.

Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες διαβαθμίσεις χρώματος, κάνοντας άλλο τόνο χρώματος σε κάθε σας δάχτυλο, τόσο στο μανικιούρ, όσο και στο πεντικιούρ σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να δημιουργήσετε παρόμοιο σχέδιο με διαφορετικές εντελώς αποχρώσεις που ταιριάζουν όμως μεταξύ τους.

Υπέροχη ιδέα αποτελούν και τα ombre nails. Τα νύχια δηλαδή που έχουν δυο ή και περισσότερους χρωματισμούς οι οποίοι αναμειγνύονται μεταξύ τους διαβαθμίζοντας το αποτέλεσμα.

Μια από τις all time classic επιλογές είναι και αυτή του γαλλικού μανικιούρ, αλλά και των πολύχρωμων παραλλαγών του.

Μην ξεχάσετε όμως να δοκιμάσετε και την υπέροχη κορυφαία επιλογή στα νύχια για το καλοκαίρι, τα negative space nails.

Παίξτε με τις γραμμές και τα πουά, αλλά και με τα γεωμετρικά σχήματα και οι συνδυασμοί μανικιούρ – πεντικιούρ που θα δημιουργήσετε θα είναι απλοί, εύκολοι, αλλά εντυπωσιακοί.

Τέλος, τα φλοράλ σχέδια που συνήθως σχετίζονται με την άνοιξη, μπορούν εξίσου να φορεθούν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Δοκιμάστε τα!

Δείτε λοιπόν ποιοι είναι οι 30 συνδυασμοί μανικιούρ – πεντικιούρ για τις καλοκαιρινές διακοπές σας που προτείνει το Beaute την Κυριακή και πάρτε ιδέες!