Το Shabby Chic είναι τάση και είναι εδώ για να μείνει. Διαθέτοντας μια ποικιλία από μετριοπαθείς και αρκετά σχεδιαστικές έννοιες, το shabby chic είναι ιδανικό για διακοσμητές που θέλουν να ξαναχρησιμοποιήσουν vintage κομμάτια. Ακόμα και νεότερα κομμάτια έχουν που δυσκολίες στα χαρακτηριστικά και που ταιριάζουν με το «shabby Chic«.

Advertisements

Shabby Chic διακοσμήσεις κεντρικές γύρω από λευκό φόντο. Τα περισσότερα από αυτά τα στυλ είναι σε λευκό ή ωχρά τελειώματα ξύλου. Οι ταπετσαρίες, οι κουρτίνες, τα χαλιά και τα έπιπλα είναι συχνά λευκά. Αυτά τα σχέδια παρουσιάζουν ξεδιπλώματα χρώματος σε floral μοτίβα, καθώς και ρίγες, και ναυτικά μοτίβα. Εκτυπώσεις με γράμματα όπως ετικέτες vintage προϊόντων είναι επίσης αρκετά δημοφιλείς. Πολλά από αυτά τα δωμάτια διαθέτουν επίσης πολυέλαιους από κρυστάλλους και άλλο πολυτελή φωτισμό.

Το Shabby Chic σαλόνι είναι πρώτα απ ‘όλα ένας άνετος χώρος. Τα μαξιλαράκια προσκαλούν τον επισκέπτη να αφαιρέθει και να χαλαρώσει τις φροντίδες του κόσμου. Με τα μαλακά υφάσματα, το shabby chic είναι τόσο παρήγορο στην αφή, όσο και στο μάτι. Τα παλιομοδίτικα λουλούδια, όπως τα παιώνια και τα τριαντάφυλλα, ανθίζουν παντού, και τα κεριά καίγονται στις γωνίες.

Ενώ τα πιο σαθρά κομψά σχέδια είναι ροζ και άσπρα, μπορούν επίσης να γίνουν με μπλε χρώμα. Ένα γαλάζιο κομψό κομψό δωμάτιο παρουσιάζει μια ωραία αντίθεση με τους περισσότερους από τους χώρους.

Υπέροχα Shabby Chic σαλόνια στις παρακάτω εικόνες που έχουμε για σας.

Πηγή

Advertisements