Οι καλοκαιρινοί συνδυασμοί μανικιούρ – πεντικιούρ θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σχέδια που αποπνέουν δροσιά, φρεσκάδα και ζωντάνια είναι υπέροχα για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις και τις διακοπές μας.

Τι χρώματα και τι σχέδια μπορούν να έχουν οι καλοκαιρινοί συνδυασμοί μανικιούρ – πεντικιούρ;

Τα χρώματα που μπορείτε να επιλέξτε για τα καλοκαιρινά νύχια σας είναι πολλά και διάφορα. Με κυρίαρχους τους έντονους χρωματισμούς και τα nude, λευκά, ροζ ή κόκκινα μανό, το μανικιούρ – πεντικιούρ για φέτος θα είναι πολύ παιχνιδιάρικο και girly.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε για να χρησιμοποιήσετε. Ακόμη κι αν αυτό είναι αρκετά σκούρο, όπως για παράδειγμα ένα μπλε του μεσονυχτίου. Βέβαια είναι προτιμότερο οι σκούρες αποχρώσεις να περιορίζονται σε μικρό κομμάτι των νυχιών σας ή στο πεντικιούρ σας και όχι τόσο στο μανικιούρ.

Όσο αφορά τώρα τα σχέδια που μπορείτε να δημιουργήσετε, μπορείτε να παίξετε με τα μονόχρωμα – πολύχρωμα νύχια. Δηλαδή τα νύχια που έχουν διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος και δημιουργούν μια διαβάθμιση απόχρωσης, από νύχι σε νύχι.

  Dry brushing: Τι είναι και ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα μας

Επίσης, εμπνευστείτε από την θάλασσα, την παραλία και τα τροπικά τοπία και φτιάξτε υπέροχα καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια σας. Οι φοίνικες, η άμμος και οι αστερίες είναι μερικές από τις ενδιαφέρουσες καλοκαιρινές επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Πολύ ωραίοι καλοκαιρινοί συνδυασμοί μανικιούρ – πεντικιούρ θεωρούνται επίσης και οι navy. Σχεδιάστε λοιπόν στα νύχια σας, άγκυρες, σχοινιά κλπ και «σαλπάρετε» στα πέλαγα!

Παίξτε με τις γραμμές, τις ρίγες, τις βούλες και δημιουργήστε υπέροχα σχήματα με διάφορους χρωματισμούς. Ή επιλέξτε να κάνετε μια χρωματιστή παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ – πεντικιούρ.

Τα φλοράλ μοτίβα αποτελούν μια ακόμη όμορφη και παιχνιδιάρικη επιλογή.

Τέλος, μπορείτε να στολίσετε τα νύχια σας, τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια με glitter, swarovski και στρας, δημιουργώντας λαμπερά σχέδια. Ή να προσθέσετε μεταλλικές λεπτομέρειες σε διάφορα σχήματα.

Ακολουθεί ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με 30 υπέροχες προτάσεις με συνδυασμούς μανικιούρ – πεντικιούρ για τον Ιούνιο 2017