Όμορφο Χριστουγεννιάτικο στεφάνι χωριό. Αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ μοναδικό Χριστουγεννιάτικο στεφάνι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, γιατί μπορείτε να βρείτε εκτός από τα φύλλα και τα λουλούδια σε αυτό, μια ολόκληρη μικρογραφία χωριού.

Για άλλη μια φορά είναι Χριστούγεννα. Είναι αυτή τη φορά του έτους πουπολλοί άνθρωποι περιμένουν, όχι μόνο επειδή είναι το τελευταίο γεγονός της χρονιάς, αλλά επειδή τα Χριστούγεννα είναι μία από τις πιο υπέροχες γιορτές για όλους σε όλο τον κόσμο.

Ένα από τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα σύμβολα

Τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια είναι ίσως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα για την περίοδο των Χριστουγέννων και είναι ένα πολύ δημοφιλές διακόσμηση που χρησιμοποιήτε από οποιονδήποτε και παραδοσιακά κρεμιέται στην πόρτα. Τα στεφάνια που χρησιμοποιούνται ως φιλόξενη διακόσμηση και έχουν ακόμη ρίζες στη χριστιανική θρησκεία.

Κάνοντας το δικό σας χριστουγεννιάτικο στεφάνι

Εάν δεν αισθάνεστε όμορφα με την αγορά με εμπορικά στεφάνια μπορείτε πάντα να κάνετε ένα μόνοι σας για το σπίτι σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί δεν είναι ότι πιο δύσκολο για να φτιάξετε το δικό σας στεφάνι για τα Χριστούγεννα. Τι έχετε να κάνετε είναι να συλλέξει τα απαραίτητα υλικά για να κάνετε ένα στεφάνι. Προσπαθήστε να συλλέγουν τα υλικά σε ένα δοχείο που είναι γεμάτο με floral σύρμα, κόλλα, καθώς και γάντια για να κρατήσει τα χέρια σας ασφαλείς όταν χρησιμοποιείτε τη θερμόκόλλα να κολλήσετε πράγματα μαζί.

Χρησιμοποιήστε σύρμα

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε στα πλαίσια σύρμα για στεφάνια, δεδομένου ότι είναι πολύ ευέλικτο υλικό. Υπάρχει επίσης σε διάφορα σχήματα και είναι αρκετά ανθεκτικό για να σταθεί ως στεφάνι. Είναι σε θέση να χειριστεί τα φύλλα και ακόμη και τα εσπεριδοειδή φρούτα και τα αειθαλή κλαδιά. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ενιαίο πλαίσιο σύρματος που είναι λεπτό και ευαίσθητο, ιδανικό για ένα απλό στεφάνι, και αν θέλετε μια πλούσια σύνθεση για στεφάνι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διπλό πλαίσιο σύρματος.

Προσθέστε Πρασίνο

Με απλά λόγια μια μικρή ομάδα του πρασίνου στο σύρμα που έχει σχηματιστεί.Τυλίξτε το καλώδιο γύρω από τους μίσχους περίπου τρεις φορές. Προσθέστε μια άλλη δέσμη καθώς επικαλύπτετε την προηγούμενη. Τυλίγουμε γύρω από τους μίσχους και να συνεχίζουμε με το πακέτο μέχρι να έρθει πίσω στο σημείο που έχετε ξεκινήσει.

Ασφαλίστε το άκρο του καλωδίου με ένα κόμπο και πιέτα υπό τη μορφή που έχουν διαμορφώσει. Εάν ολόκληρη η μορφή καλύπτεται, τότε μπορείτε να δέσετε από το σύρμα και να αφήσει μερικά επιπλέον εκατοστα στο τέλος, πριν να το κόψετε. Αν θέλουμε μια κρεμάστρα για το στεφάνι, περιστρέψτε το σύρμα γύρω σε σχήμα βρόχου.

Προσθέτοντας στολίδια

Όταν η βάση του στεφανιού γίνει και τα φύλλα είναι στη θέση τους, είναι καιρός να προσθέσετε στολίδια στο στεφάνι σας. Το είδος των στολιδιών που θα προσθέσετε θα εξαρτηθεί από το θέμα του στεφανιού σας. Μπορείτε να το γεμίσετε με καμπάνες ή με κορδέλες. Μπορείτε να προσθέσετε ακόμη και μικρέςδιακοσμήσεις όπως Άγιους Βασίληδες και ταράνδους. Μπορείτε να προσθέσετεακόμη και μικρές διακοσμήσεις δώρων για το στεφάνι για να φαίνεται πιοχριστουγεννιάτικο θέμα. Σε άλλες περιπτώσεις, οι άνθρωποι επίσης να προσθέτουν λουλούδια και ακόμη και ένα γκι.

Η ολοκλήρωση του χριστουγεννιάτικου στεφανιού σας

Όποιο και αν είναι χριστουγεννιάτικο στεφάνι σαςαυτό που είναι σημαντικό είναι ότι αντιπροσωπεύει το συναίσθημα σας για την περίοδο των Χριστουγέννων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό ως ένα μέσο για να βρεθείτε με την οικογένειά σας, με τη δημιουργία του χριστουγεννιάτικου στεφανιού σας και ταυτόχρονα την διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και όλο το σπίτι για να γίνει πιο φιλόξενο.

Πηγή